آیا برای آن شخص هم ابلاغیه فرستاده شده که من دارم مراحل شکایت از او را انجام میدهم؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۱۷۳ #96341371

سلام و درود بر شما
سوال من این است که از شخصی به علت فرستادن پیامکهای توهین آمیز و فحاشی شکایت کرده ام و برایم ابلاغیه آمده است که در روز مقرر در دادگاه حضور یابم و مدارک و ادله خود را ارائه دهم. میخواستم بدانم آیا اکنون که دادگاه تشکیل نشده و فقط برای من ابلاغیه امده است ان شخص نیز از روند شکایت من مطلع میشود یا ناینکه پس از حضور بنده در دادگاه و ارائه توضیحات، وقتی قاضی حکم به پیگیری داد ان شخص متوجه شکایت من میشود؟ آیا برای آن شخص هم ابلاغیه فرستاده شده که من دارم مراحل شکایت از او را انجام میدهم؟ اگر جواب خیر است پس چه زمانی متوجه این امر خواهد شد؟

مشاوره حقوقی توهین و فحاشی
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام مدارک ومستندات شما بررسی می شود درصورت استناد جرم به متهم برای ایشان هم ابلاغیه جهت انجام تحقیقات و صدور رای ارسال خواهد شد.

موضوع را از طریق قسمت اطلاع رسانی سامانه عدلیران پیگیری نمایید

سلام و درود
در صورتی که ایشان نیز ثنا داشته باشند متوحه خواهند شد در غیر اینصورت پس از احضار
موفق و موید باشید

پس از ارجاع به دادیاری یا کلانتری به طرف شما هم ابلاغیه صادر می شود

درود
تحقیقات به صورت انفرادی انجام می شود، درسایت عدل ایران در قسمت روند پرونده پیگیری کنید

نه خیر به متهم هم ابلاغ شده است جهت حضور

باسلام بله آن شخص نیز از روند شکایت شما مطلع شده است و برای اونیز ابلاغیه داده شده است.البته دادسرا ابتدا شاکی را جهت ادای توضیح دعوت می کند و پس از آن مشتکی عنه را دعوت می کند.