بنده می خواهم مدیر یک مجتمع اداری و تجاری نوساز شوم.لطفا موارد حقوقی قرارداد را بفرمایید؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۹۹ #96338652

شیوه نگارش قرارداد و مسئولیت های حقوقی آن در قبال کارفرمای موقت(سازنده) و مراحل انتقال مالکیت به پیش خریداران و مسئولیت های مدیر مجتمع در قبال پرسنل ؟!

مشاوره حقوقی قوانین آپارتمان ها
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شیوه نگارش قرارداد و مسئولیت های حقوقی آن در قبال کارفرمای موقت(سازنده) و مراحل انتقال مالکیت به پیش خریداران و مسئولیت های مدیر مجتمع در قبال پرسنل ؟!

سلام دوست گرامی
برای انتقال مالکیت و شرایط پیش فروش بهتر است به سازنده اجازه پیش فروش ندهید مگر بعد از تکمیل ساختمان یا به اذن و اجازه شما و اگر تقسیم نامه ای دارید حتما در آن بگنجانید که ایشان حق انتقال ندارند
اگر شما کارگرانی را استخدام می کنید مسولیت بیمه و حقوق و ... باشماست پس سعی کنید حتما انها را بیمه کنید و کارگاه را نیز بیمه مسولیت مدنی بنمایید.

با سلام بایستی هیات عمومی ساکنین و مالکین شما را به اکثریت آرا به این سمت بطور مکتوب انتخاب نماید و مواردی چون مدت مدیریت و اختیارات مالی و غیر مالی و همچنین حقوق و مزایای متعلقه به شما و همچنین نحوه جمع آوری شارژ و حساب بانکی مربوطه و میزان آن و جریمه عدم پرداخت آن از سوی ساکنین و همچنین مدارک و اسناد مالی مدیر قبلی واسناد حسابداری سابق و قبوض و بیمه نامه های حوادث ساختمان و اسانسور و قراردادهای سرویس و نگهداری سابق، قرارداد سرایدارو ....را دریافت و تحویل نمایید. میتوانید در صورت بالا بودن حجم کار از وجود یک حسابدار استفاده نمایید. همه این موارد باید طی صورتجلسه ای تعیین و به امضای همه مالکین برسد. کند.

با درود فراوان
نزد وکیل بروید این موارد بدلیل مسئولیت بسیار خاص و حساس میباشند .

سلام تنظیم این قرارداد در این مجال نمی گنجد و باید قبل از تنظیم آن همه شرایط و نکات مهم در نظر گرفته شود . بلاشک باید به دفتر یک وکیل مراجعه کنید تا پس از مذاکره و تعیین شرایط قرارداد مناسب تنظیم و تقدیم گردد . در صورت تمایل با بنده در این خصوص تماس بگیرید .