چگونه با اثبات اعتیاد همسرم به ترامادول و شیشه،از وی طلاق بگیرم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۶,۲۹۶ #96317004

سلام من ۱۰ ماه هستش عقد هستم و به تازگی متوجه شدم که شوهرم قرص ترامادول و شیشه استفاده میکنه و من میخوام از ایشان جدا بشم ولی نمیدونم چطوری میتونم اعتیاد ایشونو به دادگاه ثابت کنم؟
چون میگن هزار راه وجود داره که آنهایی که معتادن تو آزمایش چیزی معلوم نشه.
لطفا منو راهنمایی کنید.
درضمن من هنوز به روی ایشان نیاوردم که معتاده.

مشاوره حقوقی طلاق
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با دریافت دستور قضایی از دادستانی و انتقال ایشان به کمپ برای ترک اعتیاد میتوانید عسر و حرجتان را دریافت نمایید .

بر طبق بند ۲ تبصره ماده ۱۱۳۰ قانون مدنی، قانونگذار به زن حق داده است که با شرایطی با اثبات اعتیاد شوهر (زوج) به مواد مخدر یا مشروبات الکلی از طریق عسر و حرج بتواند علی رغم مخالفت مرد، طلاق بگیرد.
اما اگر زوج شروط چاپی سند ازدواج به خصوص شرط شماره ۷ را امضاء کرده باشد کار برای زوجه راحت تر است به این صورت که در شرط مذکور آمده است: “ابتلای زوج به هر گونه اعتیاد مضری که به تشخیص دادگاه بر اساس زندگی خانوادگی خلل آور و ادامه زندگی برای زوجه دشوار باشد.”
صرف اثبات اعتیاد شوهر باعث استفاده زن برای گرفتن طلاق نمی شود و لزوما اعتیاد باید به تشخیص دادگاه مضر باشد و به زندگی زناشویی خلل وارد کند اما خوشبختانه در این شرط موضوع اعتیاد مشخص نشده است بنابراین ظاهر عبارت دلالت دارد بر هر نوع اعتیادی – به شرط اثبات آن – مثل مواد مخدر یا مشروبات الکلی، بازی های کامپیوتری، شبکه های اجتماعی و غیره … ولی نکته مشترک همه این اعتیاد ها مضر بودن آن ها برای زندگی زناشویی و ایجاد دشواری برای زوجه است.
برای اثبات اعتیاد زوج مرسوم است که دادگاه رسیدگی کننده به طلاق، زوج را به پزشکی قانونی به جهت آزمایش معرفی می کند اما متاسفانه با ترفندهای معتادین به مواد مخدر می توانند از مثبت بودن تست اعتیاد رهایی پیدا کنند که البته همه این ها را قضات محترم می دانند. لذا به غیر از تست اعتیاد، شهادت شهود نیز در خصوص اثبات اعتیاد زوج موثر است. بعضی از قضات به درستی از طریق مددکاری و یا کلانتری محل دستور تحقیق در مورد وضعیت اعتیاد زوج صادر می کنند.

صرف اعتیاد دلیل طلاق نیست .

شما باید اثبات کنید که همسرتان دارای اعتیاد است و این اعتیاد شرایط زندگی شما را دشوار کرده است؛ به گونه ای که امکان ادامه این زندگی برای شما سخت است.
جهت اثبات اعتیاد میتوانید از دادگاه بخواهید که از ایشان آزمایش و تست غربالگری به عمل بیاورند

با سلام
بنده نیزبانظر آقای عباسی موافقم
ولی چنانچه مایل به ترک نشدن میتوانید باتقاضای کتبی از دادستان واخذ دستور قضایی وی راجهت ترک اعتیاد به کمپ معرفی کند.و همانجا ازوی تعهد کتبی بگیرید

با درود باید در مورد این موضوع صراحتا مشکل را با ایشان و خانواده در میان بگذارید و به ایشان حداقل دو ماه برای بستری شدن و ترک و درمان اعتیاد با اخذ تعهد کتبی فرصت بدهید. و قبل از اطمینان کامل از ترک اعتیاد از شروع زندگی مشترک پرهیز کنید.

با بستری شدن طی چند نوبت در کمپ اعتیاد ایشان ثابت میشود ولکن در قانون و شروط سند ازدواج هر اعتیادی باعث طلاق نمیشود و اعتیاد مضر به اساس زندگی خانوادگی باعث تحقق وکالت در طلاق برای شما میگردد.
صبور باشید و بعد از اینکه به روی شوهرتون آوردید که متوجه اعتیادش شدید بگید بیابریم کمپ ترک کن.