با طرح شکایت ضرب و شتم به نتیجه خواهیم رسید؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۵۸ #96291606

سلام
چند روز پیش خانوادم فقط مادر و خواهرم با یکی از همسایه ها به دلیلی که بی اطلاعم دعوا کرده اند. پسر خانواده ی آنها خواهرم را زده است طوری که از هوش رفته. پسرشان ۶ سال کشتی کار کرده بوده. همسایه ها هم که دیدن خواهرم و مادرم از دست پسر همسایه و خواهرش و مادرش کتک می‌خورند برادرم را صدا کرده اند که بیاید کمک کند. دوربین تمام این ها را ضبط کرده است. آنها که می‌دانستند خانه خواهرم دوربین دارد او را به خانه خودشان کشیده اند و در خانه کتک زده اند. خوشبختانه از انعکاس شیشه های منازل دیگر نشان داده می‌شود که گردن خواهرم را میکشن و میبرن خانه ایشان. خانواده ام به پزشک قانونی رفتند و برادرم نمی‌تواند انگشتش را تکان دهد ارجاع به ارتوپد داده اند. درباره مادرم بی اطلاعم. ولی خواهرم را که صورتش کبود بود و گردنش به خاطر چنگ ها قرمز شده بود را خودزنی تشخیص داده اند. طرف مقابل ادعا کرده که دماغ خواهرش کبود شده. و پسر هم کمی صورتش زخم شده طبق آنچه شنیده ام. اما دوربین خانه ما ضبط کرده که پسرشان به ماشین ما حمله می‌کند و ماشین آسیب دیده بطور واضح. هر دو طرف شاهد داریم. اما باز هم نمی‌توانیم اطمینان کنیم که بیایند. آنها ادعا کردند که ما به بچه ی شیرخواره ایشان حمله کردیم در صورتیکه اینطور نبوده و ما دنبال بچه ی خودمان بودیم. شاهد های آنها می‌گویند که ما به خانه ایشان حمله کردیم. در صورتیکه شاهد های ما می‌گویند که آنها شما را کشیدن داخل بردند و فیلمی در این زمینه داریم که نشان می‌دهد که گردن خواهرم را پسرشان می‌کشد و می‌برد خانه. الان همسایگان پا در میتونی کردند و خواستند که آشتی کنیم ولی داماد آنها خانواده ام را با زبان چرب و نرم تهدید کرده که شما مقصرید. خودتان میدانید من از وکیل پرسیدم و حسابی تو دردسر می افتید. خانواده ام با اینکه کتک خوردند ترسیده اند. چون آنها پول دارند و پارتی خوب دارند. الان نمی‌دانیم چه کنیم.
اگر شکایت را ادامه دهیم به نتیجه می‌رسد؟
یا ما محکومیم؟
پسرشان ادعا کرده که برای دفاع از خانواده جلو آمده ولی خواهرم را و برادرم را بد جور زده.
خواهش میکنم راهنمایی کنید.
ممنون.

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
با این توضیحات نمی‌شود راهنمایی دقیق ارایه داد
کمااین‌که‌در دادسرا هم پس از تحقیق و صرف وقت طولانی اتخاذ تصمیم می‌شود
اما شما با ارایه مدارک و فیلم و شهود و ... موضوع رو ادامه دهید این موضوع نیاز به بررسی مدارک و اظهارات دقیق‌تر و پرسش و پاسخ دارد که در این جا امکان این بررسی‌ها وجود ندارد

باتوجه به توصیحات ضد ونقیض شما
دادسرا طبق انجام تحقیقات و ادله موجود اتخاذ تصمیم خواهد کرد

سلام
ترجیحا هر دو طرف اقدام به مصالحه نمایید تا پرونده به دادگاه نرود و با توجه به توصیفات ارائه شده دردادگاه ممکن است احکام سنگین صادر شود لذا بهتر است مصالحه نمایید

میتوانید با صلح و سازش قضیه را فیصله دهید
در صورت پیگیری همه افراد درگیر در دعوا مجازات میشوند ه دو طرف

با سلام هر چند مصالحه و جبران خسارات از سوی هر دو طرف و عذرخواهی در هر حال به صلاح است و تفهیم اتهام منازعه بر ای همه افراد درگیر مشکلات کیفری به دنبال خواهد داشت. ولی چنانچه شکایت انجام گیرد هر دو طرف نسبت به ضرب و جرح و تخریب و توهین و فحاشی محکوم خواهند شد.

سلام.طرح این دعوا حداقل یکشار در دادسرا و دادگاه طول میکشد و چون دوربین دارید به راحتی گفته هایتان قابل اثبات است اما اگر شما هم متقابلا ضرب و جرح وارد نموده اید آشتی کنید