مشارکت در ساخت واحد مسکونی چگونه است؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۳۴۵ #96287616

سلام هر یک از مالکین میتوانند در یک ساختمان به صورت جداگانه قرارداد مشارکت امضا کنند با یک سازنده مشترک؟

مشاوره حقوقی قرارداد مشارکت در ساخت
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
بهتر است به صورت جمعی و در دفتر اسناد رسمی تنظیم شود.

این قرارداد باید در دفتر اسناد تنظیم شود

سلام.
بهتراست در قالب یک قرارداد مشترک چند مالک به طرفیت یک سازنده با شرایط مورد نظر اقدام به تنظیم قرارداد نمایند.

خیر باید بصورت قرارداد مشارکت در دفتر اسناد رسمی تنظیم شود

با سلام بله هر کدام از مالکین نسبت به واحد خود می توانند قرارداد مشارکت جداگانه تنظیم نمایند لکن برای جلوگیری از ضرر احتمالی مطمئن شوید کلیه مالکین قصد مشارکت و تنطیم قرارداد را دارند .

درود بر شما، خیر، مالکین نمیتوانند یکجانبه در مورد یک ملک اقدام به تنظیم قرارداد جداگانه مشارکت نمایند، ضمنا بعد از توافقات در خصوص این قرارداد، بایستی از طریق دفاتر اسناد رسمی اقدام به ثبت رسمی قرارداد مشارکت در ساخت نمایند.

سلام
قرارداد مشارکت در ساخت باید سند رسمی باشد.