آیا میشود دویست و هفتاد متر خونه را چون سه دانگ بنامم است از وسط دیوار بگیرم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۰۵ #96279448

سلام برای یک خانه ۲۷۰ متری که سهم دونفر رو خریداری کردم و کلا سه دانگ خانه بنامم است و دو برادر و یک خواهر که هرکدام نسبت به سهم خودمون سند تک برگی داریم و حاضر به فروش ملکشان نیستن و قدرت خرید هم ندارن قیمت فروش نامتعارف حدود دوبرابر قیمت عرف میدهن سوالم این است در این شرایط باید چکار کنم؟و آیا میشود دویست و هفتاد متر خونه را چون سه دانگ بنامم است(سهم دونفر را قبلا خریداری کردم و با سهم خودم کلا سه دانگ بنامم است) از وسط دیوار بگیرم؟ و بخوام شکایت کنم تحت چه عنوانی شکایت کنم و هزینه دادرسی به ازای یک میلیارد حدود چقدر است و در نهایت میتونم هزینه دادرسی رو از بقیه بگیرم

مشاوره حقوقی ملکی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
اگر این ملک مشاع ، قابل افراز یا تفکیک و تقسیم به دو قسمت باشد میتوانید اقدام به دیوار کشی ( با توافق و رضایت شرکاء ) نمایید اما در غیر آن بایستی از طریق مراجع قانونی برای فروش سهم مشاع اقدام بفرمایید

تصرف مادی درملک مشاع نیازمنداذن سایرشرکاست.بنابراین بدون اذن آنها نمیشود.اگرمذاکره جهت افراز یاتقسیم یا رد به نتیجه نرسد تنها راه درخواست فروش از مراجع ذی صلاح قضایی است هزینه دادرسی لازم نیست بهای خواسته راد دادخواست یک میلیاردذکر کنید.