در اجاره به شرط تملیک، میتوان ادعای مالکیت نمود؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۵۳ #96229702

موردی که توسط دولت مورد اجاره قرار گرفته این امکان وجود دارد کسی ادعای مالکیت کند تکلیف چیست

مشاوره حقوقی اثبات مالکیت
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مطابق ماده ۶۴ آیین نامه قانون عملیات بانکی بدون ربا : در قرارداد اجاره بشرط تملیک باید شرط شود که در پایان مدت اجاره و پس از پرداخت آخرین قسط مال الاجاره ، در صورتی که تعهدات مستاجر انجام شده باشد عین مورد اجاره در مالکیت مستاجر در آید.
بعد از اتمام اقساط و ایفای به تعهدات طبق قرارداد ، میتوانید خود را مالک موضوع فرض نمایید

با سلام
ماده ۶۴ آیین نامه قانون عملیات بانکی بدون ربا اشعار داشته : در قرارداد اجاره بشرط تملیک باید شرط شود که در پایان مدت اجاره و پس از پرداخت آخرین قسط مال الاجاره ، در صورتی که تعهدات مستاجر انجام شده باشد، عین مورد اجاره در مالکیت مستاجر در آید.
بعد از اتمام اقساط و ایفای به تعهدات طبق قرارداد ، شما میتوانید خود را مالک موضوع بدانید .