در اعسار از پرداخت محکوم‌به، گزارش اصلاحی قابل اجراست یا رای تجدیدنظر؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۶۷ #96155483

سلام روز خوش، یک سوال حقوقی داشتم که امکان اعطای وکالت هست. درسال ۹۸ یک حکمی برای کسی صادر شده در دادگاه حقوقی حکم به پرداخت مبلغ ۳۹۰ میلیون و تاخیر تادیه صادر شده، سپس شخص محکوم اعسار زد و اعسارش رد شد. قبل از تجدیدنظر اعسار دوم ثبت شد و در جلسه دوم سازش کردن به پرداخت. تا دو ماه دیگه همزمان پرونده اول به تجدیدنظر رفت و اعسارش قبول شد. حال اجرای احکام اعسار تجدیدنظر رو قبول کرده. آیا گزارش اصلاحی قابل اجرا هست یا اعسار تجدیدنظر؟ میشه رو گزارش اصلاحی درخواست اجرا کرد؟ دادگاه بدوی پرونده‌ها رو فرستاده به تجدیدنظر و اعلام نظر خواسته. باید چکار کرد؟

مشاوره حقوقی اجرای احکام
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام گزارش اصلاحی ملاک اجرا است.

متن گزارش اصلاحی لازم الاجراست لذا نتیجه آن از طریق واحد اجرای احکام قابل وصول است و در صورتی که اعسار پذیرفته شده باشد پرداخت به صورت اقساط است

با سلام و احترام مطابق مواد ۷۶۵ و ۷۶۷ قانون مدنی امکان بلا اثر اعلام کردن گزارش اصلاحی هست.

سلام، با توضیحات شما،ملاک عمل گزارش اصلاحی است. وقتی در گزارش اصلاحی در مورد نحوه پرداخت توافق شده اعسار بابت ان نیز قاعدتا مفهوم مداره

با سلام
پرسش تکراریست و قبلا پاسخ داده شده است‌.

اگر بین طرفین سازش ایجاد شده و گزارش اصلاحی صورت گرفته ملاک گزارش اصلاحیس و بر اساس گزارش اصلاحی باید اجرایی صادر و اقدام گردد البته این مانع از این نیست که شخص نتواند نسبت به مفاد گزارش اصلاحی درخواست اعسار
ننماید

با سلام گزارش اصلاحی قابل اجراست