مجازات خیانت در امانت، چیست؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۱,۱۱۵ #96155085

سلام
مجازات خیانت در امانت در خصوص تعدادی وسیله که رای محکومیت صادر شده اگر ثابت شود برای خانم بیوه و بدون فرزند که سابقه کیفری ندارید چه مجازاتی می باشد؟
لطفا کمک کنید

مشاوره حقوقی خیانت در امانت
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

۶ماه تا ۳سال حبس هست

سلام
ماده ۶۷۴قانون مجازات اسلامی بخش تعزیرات مصوب۱۳۷۵

مجازات خیانت درامانت تا ۳سال حبس هست

سلام
مجازات خیانت در امانت از ۶ ماه تا ۳ سال حبس تعزیری است و ممکن است قاضی با توجه به شرایط متهم حداقل مجازات را در نظر بگیرد

سلام
شخصی که اشیاء نزد او بوده آنها را به ضرر مالک تصاحب یا تلف یا مفقود نماید به حبس از شش ماه تا سه سال محکوم خواهد شد.
قانونگذار جرم خیانت در امانت را از جرایم غیرقابل گذشت قرار داد زیرا مصلحت جامعه و حفظ نظم عمومی چنین اقتضایی دارد

مجازات حبس از ۶ ماه تا سه سال ، با توجه به عدم سوء سابقه کیفری احتمال اینکه حداقل مجازات در نظر گرفته شود زیاد است .

با سلام
سوالتان واضح نمیباشد ..
وسایل متعلق (برای) خانم بیوه میباشد
یا اتهام متوجه ایشان است؟
لذا مجازات مرتکب جرم خیانت در امانت بر اساس ماده ۶۷۴ بخش تعزیرات قانون مجازات اسلامی مصوب سال ۱۳۷۵، حبس از ۶ ماه تا سه سال است