میتوانم با قاضی ملاقات داشته باشم و از ایشون درخواست استعلام دوباره از بیمارستان کنم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۵۳ #96063994

سلام وقت بخیر روز خوبی رو براتون ارزومندم
نامه پزشکی قانونی من مشکل داره و خیلی از اجزای اسیب دیده من داخلش نوشته نشده خودم از رو کنجکاوی به بیمارستان رفتم و درخواست پرونده بالینی ام رو کردم و متوجه شدم پرونده ارسالی به پزشک قانونی فقط مربوط به اورژانس هست و پرونده اصلی که مربوط به عمل جراحی ام بوده بخاطر اشتباه بیمارستان ارسال نشده دوشنبه همین هفته اولین جلسه رسیدگی دادگاه کیفری دو میباشد میخواستم بدونم اگر شنبه یا یکشنبه به شعبه مربوطه مراجعه کنم میتوانم با اقای قاضی ملاقات داشته باشم و از ایشون درخواست استعلام دوباره از بیمارستان کنم یا فقط در همان روز وقت رسیدگی میتوان این کار رو کرد خیلی ممنون میشم اگه راهنماییم کنید.سلامت و شاد باشید ممنون.

مشاوره حقوقی پزشکی قانونی
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله با اعتراض به نظریه پزشکی قانونی می توانید موضوع را به دادگاه منعکس نمایید

شما می توانید به نظریه پزشکی قانونی اعتراض و تقاضای ارجاع به کمسیون و یا تقاضای تکمیل تحقیقات بنمایید

باسلام
بله ، البته میتوانید تمامی مدارک موجود رو در جلسه اول رسیدگی ارائه دهید و درخواست ارجاع به پزشک قانونی را داشته باشید

درود
بله می توانید مراجعه کنید.

سلام مدارک و مستندات بیمارستانی خود را بدهید بیمارستان مهر و امضا کنند و یک گواهی یا استشهادیه هم از بیمارستان و کارکنان آن ضمیمه نمایید و در جلسه اول ارائه دهید و به استناد آن درخواست ارجاع مجدد به پزشکی قانونی نمایید .در ضمن می توانید قبل از جلسه مجددا به پزشکی قانونی مراجعه و اشتباه بیمارستان را اطلاع دهید ممکن است ترتیب اثر بدهند.