برای خسارت تاخیر تادیه؛ چطور میتونم مبلغ درست را درخواست کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۱۱ #96063457

سلام. بنابر رای اداره کار مبلغ ۷۳ میلیون تومن از شرکتی در تاریخ اسفند ۹۵ طلبکار شدم شرکت طلب من را در تاریخ اردیبهشت ۹۷ پرداخت کرد برای خسارت تاخیر تادیه به خدمات الکترونیک قضایی مراجعه کردم و انجا برای من مبلغ ۱۱ میلیون تومان محاسبه کردند و به شورای حل اختلاف ارجا دادند اما به من گفتند این رقم علی الحساب است و خود شورا مجدد محاسبه میکنن. اجراییات شورا برای من که محاسبه کردند مبلغ ۱۶ میلیون زدند و به من گفتند باید از ابتدا درست محاسبه میشد در حالیکه برای برخی همکاران من با پرونده مشابه خود اجراییات شورا محاسبه کردند با رقم بسیار متفاوت مثلا برای طلب ۴۰ میلیون تومان خسارت ۲۰ میلیون تومان محاسبه کردند. زمان اعتراص من هم گذشته و اجراییات بابت همون ۱۶ تومن دستور توقیف ملک شرکت را داده الان من چطور میتونم مبلغ درست را درخواست کنم؟ و چکار باید کنم؟

مشاوره حقوقی شورای حل اختلاف
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

از تاریخ ثبت دادخواست نامبرده محکوم به پرداخت تاخییر و تادیه میگردد

با سلام
اگر اعتراضی بر مبلغ تعیین شده دارید طی لایحه ی تقدیمی محاسبه جدید را به شورا ارایه نمایید

سلام. مبلغ خسارت تاخیر تادیه را اجراییات دادگاه ها ماهانه بر اساس شاخص تورم ماههای اون سال حساب می کنند. شاید شاخص تورم در زمان محاسبه سال برای دوست شما با شما متفاوت بوده. درهرحال اعتراض کتبی بدید به شعبه اون شورا.