چگونه صیغه ۹۹ ساله را به عقد دائم تبدیل نمایم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۰,۰۰۹ #96051

با سلام
همسرم (زوجه ) بدون دلیل محکمه پسند ترک زوجیت نمود در دادگاه الزام به تمکین او صادر و در تجدید نظر هم تایید شد . در دفتر خانه رسمی یک واحد مسکونی را در ازای مهریه -نفقه - و اجرت المثل به او واگذار نمودم اما حدود ۲ سال است از تمکین و بازگشت به خانه خود داری می کند حال اینکه بنده بصورت ۹۹ ساله با خانم ازدواج کرده و دارای دو فرزند می باشم سوال اینکه ۱ - آیا همسرم می تواند با اثبات تولد فرزند از همسر جدید حق طلاق بگیرد یا خیر ۲ - اگر حق طلاق بگیرد حق و حقوق دیگری از جمله نصف اموال به او تعلق می گیرد و باید پرداخت نمایم ؟ ۳ - بنده می توانم بدون اطلاع و حضور همسرم در دادگاه اجازه ازدواج مجدد نمایم ۴ - همسر صیغه ایم می تواند اقدام به تنظیم دادخواست ثبت ازدواج بصورت دائم نماید. با تشکر از حوصله جنابعالی

مشاوره حقوقی طلاق
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله اگر ازدواج شما را اثبات کند حق طلاق خواهد داشت.

در صورت اثبات عدم تمکین و صدور اجازه از طرف دادگاه میتوانید اجازه ازدواج بگیرید.

خیر.