چگونه میتوان اثبات نمود که داخل کیف خالی بوده و عمل سرقتی توسط اینجانب صورت نگرفته؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۴۶ #96045111

باسلام و احترام
دختر خواهرم حدود دو ماه می باشد که ازدواج نموده که حدود یک هفته قبل توسط شوهرش مورد ضرب و شتم قرار می گیرد و فردای روز درگیری توسط خودش و پدرش با من تماس گرفته می شود که الان بیایم منزلشان به منزلشان که رفتم هنوز پدرش نرسیده بود که با دیدنش آثار ضرب و شتم بر روی صورتش را مشاهده کردم بلا فاصله با پلیس ۱۱۰ تماس گرفتم جهت حضور و تنظیم صورت جلسه قبل از خروج از منزلشان دختر خواهرم گفت کیف سامسونتت را ببر ( یک عدد کیف سامسونت که امانت به ایشان داده بودم که حتی اسم و فامیلم روی آن حک شده بود ) کیف خالی و بدون آنکه چیزی داخلش باشد با خود بردم و داخل ماشینم گذاشتم و پس از آن منتظر پلیس شدم و شوهر خواهرم و پلیس در محل حضور یافتند و موارد شکایت دختر خواهرم را صورت جلسه نمودند و به کلانتری رفتند و برگ پزشکی قانونی دریافت نمودند الان از شوهرش شکایت نموده و شوهرش با در دست داشتن فیلم دوربین مدار بسته داخل راه پله و جلو درب منزل از من بابت سرقت طلا و پول و کیف سامسونت شکایت نموده است. در متن شکایت نوشته که در روز ذکر شده همسرم از منزل خارج شده و توسط دایی همسرم ( اینجانب ) طلاها و سکه ها و هدایای ازدواج با کیف سامسونت ( که متعلق به اینجانب می باشد ) از منزل به سرقت رفته است و تعدادی پرینت عکس های دوربین مدار بسته که در حال ورود بدون کیف سامسونت بوده ام و در حال خروج از حیاط که با کیف سامسونت بوده ام ضمیمه پرونده نموده است در صورتی که فقط کیف خالی که متعلق به خودم می باشد و رمز آن هم شماره شناسنامه خودم می باشد و روی آن اسم پدر همسرم نوشته با گفتن دختر خواهرم خارج نمودم.
آیا فیلم به تنهایی اثبات کننده می باشد؟
چگونه اثبات بیگناهی کنم؟

مشاوره حقوقی سرقت
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
خروج همراه با کیف صرفا اماره ای مبنی بر سرقت است و کافی برای اثبات این امر نیست و لذا شاکی باید ارتکاب سرقت را با ادله افی اثبات نماید

شما نیازی ندارید که اثبات کنید کیف خالی بوده است. ایشان به عنوان مدعی باید اثبات کند که موارد مورد ادعا داخل کیف بوده است. اثبات اینکه کیف مال خود شما بوده و با رمز شماره شناسنامه خودتان کافی است. و شهادت دختر خواهرتان و پدرش به شما کمک خواهد کرد.

فیلم جز ادله اثبات دعوا بحساب نمیاد و فقط میتونه منجر به علم قاضی در کنار سایر ادله باشه.ادعای سرقت باید بوسیله مدعی اثبات بشه . صرف فیلم‌و عکس خیلی نمیتوان چیزی را اثبات کرد ولی همچنان تصمیم با دادگاه است

خروج کیف میتواند اماره باشد و دلیل ۱۰۰ درصدی نیست،
قاضی میتواند پیامک های رد و بدل شده بین شما و زوجه را از مخابرات گرفته و در صورتی که هماهنگی خاصی برای بردن طلاها انجام نشده باشد، ادعای ایشان را رد کند.
موفق باشید.