برای رهن و چکها چیکار کنیم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۳۵ #96027697

سلام و وقت بخیر
احتراما قرارداد یکساله یک باب مغازه با اجاره ۳ میلیون و رهن ۱۰ میلیون به مدت یکساله بستیم و باتوجه به شرایط بازار و ورشکستگی بعد ۵ ماه میخواهم جمع کنم و این موضوع را از دوماه قبل به صورت شفاهی اعلام کردم و موجر مشکلی نداشت و موقعی که خواستم تخلیه کنم قبول نکرد و گفت تا انتهای قرارداد بایستی صبر کنی و چکهات همه برگشت میخوره داخل قرارداد هم بندی بابت این موضوع ذکر نشده و فقط در مورد موجر نوشته اگر یکماه اجاره مستاجر پرداخت نکرد میتونه حکم تخلیه بگیره به همه بنگاه ها سپردیم ولی طرف اجاره رو بیستر کرده و میگه ۳.۵میلیون باید بدن و چون تو کوچه است کلا بنگاه میگه ۲ میلیون بیشتر نیست شما زیاد بستین حالا نمیدونیم برای رهن و چکها چیکار کنیم بانک هم میگه فقط تا یک هفته میتونه جلوی چکها رو بگیره و بایستی نامه دادگاه باشه، اظهارنامه هم دادم و داخلش نوشتم دوماه قبل اعلام کردیم ولی هیچ اقدامی انجام ندادین و جواب ندادن
باتشکر از وکلای این سایت

مشاوره حقوقی قرارداد اجاره
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
قرارداد اجاره فی مابین شما لازم الاتباع است و هیچ کدام نمی توانید بدون توافق با دیگری آن را منحل کنید بنابراین شما باید تا پایان مدت اجاره در محل بمانید و به تعهدات خود مبنی بر پرداخت اجاره بها نیز عمل کنید و فقط با توافق می توانید قرارداد را به هم بزنید

اگر در قرارداد اجاره شرط فسخ برای شما پیش بینی شده باشد،میتوانید با ارسال اظهارنامه به موجر و آگاهی دادن جهت فسخ اجاره این امر را میسر نمایید.