آیا دادگاه تجدید نظر وقت رسیدگی صادر میکند؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۰۹ #96021896

با سلام و احترام
در پرونده کیفری به اتهام سو استفاده از سند مجعول قاضی ۶ ماه حبس تعزیری ۱سال تعلیق صادر نمود،موضوع از این قرار بود که خریدار از توافق صورت گرفته با بنده سر باز زد و گفت این توافق نامه سفید امضا بوده و پرونده ارجاع شد با کارشناسی و تا هیت ۹ نفره رفت و تمامی هیات ها نظرات مختلف دادند یک هیات گفت سفیده یک هیات سفید نیست! و در آخر هیات ۹ نفره ۳ نفر گفتن سفید نیست و ۶ نفر گفتن سفیده و تمامی این مراحل در بازپرسی صورت گرفت و بنده ۲شاهد معرفی کردم و خیلی اسناد دیگر که سند سفید نبوده ولی بازپرس توجه به هیچی نکرد و قاضی هم اصلا توجه نکرد به شاهدا و مدارک و رای به محکومیت بنده داد و در رای صادره هم فقط نوشته شده طبق نظر کارشناس یعنی فقط فقط استناد به نظرات کارشناس محکوم شدم
ضمن اینکه شاهدا دقیقا واقعیت و سریع و واضع شهادت دادن
حال سوالی که دارم اینه
۱-آیا دادگاه تجدید نظر هم بی تفاوت میباشد نسبت به شاهدا فقط نظر کارشناس را قبول دارد؟
۲-در دادگاه کیفری وقتی اعتراض به رای میشود تبادل لایحه صورت میگرد؟ و شاکی میتواند نسبت به لایحه اعتراض متهم تبادل لایحه کند؟
۳-دادگاه تجدید نظر مجدد وقت رسیدگی میدهد یا غیر حضوری میباشد؟

مشاوره حقوقی جعل
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

تبادل لوایح صورت نمی گیرد و رسیدگی هم معمولا غیر حضوضری است . البته به موضوع پرونده و نظر قضات مرتبط است.

خیر. امکان تبادل لوایح در دعاوی حقوقی مطرح است. معمولا رسیدگی غیر حضوری می باشد مگر قضات دادگاه تجدیدنظر تشخیص دهند تشکیل جلسه رسیدگی لازم است.

با سلام تعیین وقت رسیدگی در دادگاه تجدیدنظر به اختیار قضات است و تبادل لوایح در کیفری انجام نمیشود.

در دادگاههای تجدیدنظر اصل بر رسیدگی غیر حضوری است مگر در مواردی خاص که قضات تشکیل جلسه رسیدگی را ضروری تشخیص دهند .

دربحث کیفری بحث تبادل لوایح وحودندارد ولی شما می توانیدپیگیری نمایید درصورت وجودلایحه طبق آن لایحه تقدیم نمایید

در پرونده کیفری تبادل لوایح صورت نمی گیرد
شاکی صاحب اختیار است به لایحه معهم جواب بدهد یا ندهد
تشگیل جلسه به نظر قضات تجدیدنظر بستگی دارد