آیا قانونا بدلیل اینکه سانحه رو خودشون بوجود آوردن؛ آیا باز هم من مقصر هستم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۳۰ #96017285

نزدیک یک ماه پیش تصادف جزیی با یک پیر زن داشتم که الان بروی من شکایت کرده است و جریان از این قرار هست که ایشان با یه زنبیل که به دوش خود داشتن وارد خیابان شدن و اصلا خیابان رو نمیدیدن و من هم با ماشین در حال رانندگی با سرعت خیلی آرام بودم که سرعتم رو خیلی کاهش دادم در حد ۲۰ تا و براشون اجازه تردد دادم از پشت من یه خودرویی از راست سبقت گرفت و به جلوی اون پیرزن اومد و اونم از ترس پاشو آورد عقب و به گل پخش کن سپر عقب سمت شاگرد ماشین من خورد‌ و ایشون خیلی آرام به زمین خوردن و من ماشینو چند متر جلوتر پارک کردم و اومدم جویای حالشون شدم ایشون فقط پشت ساق پاشون سایش ایجاد شده بود ولی بعد از مراجعه به بیمارستان رادیولوژی گفتن که انگشت سوم و چهارم و پنجم پای چپ شکسته درحالی که اصلا اون قسمت از پاشون نمیتونست به ماشین من برخورد کنه. الان جای سوال این هست وقتی از جلوی ماشین من ایشون رد شدن و خودشون عقب اومدن و سانحه رو خودشون بوجود آوردن آیا باز هم من مقصر هستم؟

مشاوره حقوقی تصادفات
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

چون عابرپیاده با اتوموبیل شما تصادف کرده مقصر شما هستید اما اینکه صدمه تا چه حد است و ایا مسبب شکستگی انگشتان شما هستید یا خیر پزشکی قانونی تعیین کننده میزان صدمه و دیه است