بنگاه کلید به موجر تحویل نداده است اجرت المثل بعهده کیست؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۴۸۲ #96013647

چنانچه مستاجر مورد اجاره به بنگاه تحویل داد و ودیعه از شورا درخواست کرد بنگاه کلید به موجر تحویل نداده است اجرت المثل بعهده کیست؟
مورد اجاره چگونه ملک تحویل صاحب خانه گردد حقش ضایع نشود؟
یکسال میگذرد مستاجر پولش گرفته ولی کلید به موجر تحویل نشده است بنگاه طی مدت از تحویل ملک امتناع ورزیده پاسخی به اظهار نامه نداده است.
متشکرم

مشاوره حقوقی قرارداد اجاره
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
علی القاعده باید کلید توسط مستاجر تحویل شورا یا موجر می گردید و زمانی می توانست کلید را تحویل بنگاه نماید که اذن این کار را از سوی ماکل داشته باشد

با سلام و احترام اگر مستاجر بعد از تخلیه ملک کلید را تحویل بنگاه داده و بنگاه تحویل شما نداده میتوانید دادخواست خلع ید به طرفیت بنگاه دار و مستاجر ارائه دهید و ضمن آن مطالبه‌ خسارت نمایید همچنین شکایت کیفری خیانت در امانت نمایید