آیا با این شرایط نفقه به من تعلق میگیرد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۲۴ #95990450

با سلام
من حدود ۲ سال هست که ازدواج کرده ام اما در مدت ۲ سال نفقه دریافت نکرده ام و از شرایط خانوادگی بالایی برخوردار هستم و داروساز میباشم، در دوران عقد میباشم.
آیا همسرم که اصلا شغلی ندارد و مالک چیزی نیست اصلا نفقه به من تعلق نمیگیرد؟
مهریه هم تعلق نمیگیرد چون شغلی ندارد؟

مشاوره حقوقی نفقه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام.
تحت هر شرایطی شما مستحق دریافت نفقه میباشید و شوهر شما موظف است نفقه شما را پرداخت کند مگر درصورت اثبات نشوز شما که تنها در این حالت شما مستحق دریافت نفقه نمی باشید.

مهریه هم حق شما و دین بر ذمه شوهرتان هست.
هر زمان که خواستید میتوانید مطالبه کنید.

موفق و مؤید باشید.

نفقه به شما تعلق میگیرد و مهریه هم حق شماست و هر زمان میتوانید مطالبه نمایید

موظف است نفقه را پرداخت کند حتی اگر چیزی نداشته باشد حتی جنبه کیفری دارد وحبس دارد وهمچنین درغیر اینصورت می توانید از این طریق طلاق درخواست کنید وی برای مهریه که برعهده زوج است اگر مالی نداشته باشد اعسار بتقسیط می گیرد درغیر اینصورت می تواند ان را جلب نمود