اگه درخواست تاخیر دیه رو بدم صندوق خسارتهای بدنی بهم خسارت تاخیر و پرداخت نمیکنه؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۶۰ #95967779

سلام مهلت ۱۵ روزه ای که قاضی تو رای گفته بود باید دیه توسط صندوق خسارتهای بدنی به من پرداخت بشه تموم شده و هنوز دیه رو واریز نکرده من زنگ زدم اجرای احکام میگم آقا چرا صندوق موقع تحویل مدارک بهم گفت دوماه دیگه خبر بگیر کارمند اجرای احکام درجواب بمن گفت بذار یکماه بشه بعدش بیا نامه بدیم زودتر دیه رو پرداخت کنن خب اگه نامه ی اجرای احکام اینقدر قدرت داره چرا باید بذارم یکماه بشه بعدش نامه بدن بهم گفت عرف پرداخت دیه همون یک تا دوماهه که تاخیر حساب نمیشه
سوالم از شما وکلای محترم اینه آیا واقعا الان که مهلت ۱۵ روزه پرداخت دیه تموم شده تا هر وقت بریزن مثلا دوماه دیگه بریزن بعدش اگه درخواست تاخیر دیه رو بدم صندوق خسارتهای بدنی بهم خسارت تاخیر و پرداخت نمیکنه؟
من الان بواسطه ی تصادف چندماهه بیکارم قبل از تصادفم ماهی دو و نیم میلیون درآمد از کارم داشتم الان دیگه نمیتونم کار قبلمو انجام بدم کلی بدهی دارم بیزحمت سریع ترین راهی که بتونم به دیه ام برسمو بگین راهنماییم کنین مرسی نمیخوام دوماه طول بکشه کلی بدهی دارم

راستی یه نفر میگفت اگه بری دادگاه نامه بفرستن صندوق لج میکنن دیه تو دیرتر میدن همچین چیزی حقیقت داره؟ باتشکر از همتون

مشاوره حقوقی دیه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
هر چند که دادگاه حکم ۱۵ روزه برای شما صادر کرده اما صنوق تامین خسارت معمولا ظرف دوماه این مبلغ را به شما خواهد داد گاها دیده شده بخاطر دلایل مربوط به خود صندوق ، حتی تا سه ماه هم طول کشیده است .