رفع توقیف خودرویی که به علت بدهی فروشنده به صاحب پلاک دستور توقیف دارد، چگونه است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۶۲۵ #95950258

با سلام.
یه موجب مبابعه نامه ای از شخصی ( آقای ایکس ) که وکالت فروش از صاحب پلاک ( آقای وای ) ماشین را داشت، پدرم ( آقای زد ) ماشین را خرید؛ سپس این شخص دیروز ( آقای ایکس ) با حضور در دفتر خانه با گرفتن باقی ثمن معامله در حضور دفتریار، وکالت فروشش را به بنده تفویض داد اما صاحب پلاک ( آقای وای ) که برگ سبز به نام اوست، حاضر به حضور در دفترخانه نیست حتی جای امضای ایشان داخل سندی که خود دفتر خانه پیش خودش نگه داشت خالی است و دلیل را (که حقیقتش را نمی دانم چون صاحب پلاک انسان موجهی نیست) بدهی فروشنده ی قبلی ( آقای ایکس ) می داند و در کمال وقاحت طلبش را از بنده می خواهد؛ از طرفی من به موجب وکالت می توانم همین فردا برای تعویض پلاک اقدام کنم ( البته بنا به گفته ی سردفتر؛ چون خودم جوانی دانشجوی فیزیک و سرگشته و حیرانم ازین که پدرم هم زندانی است و یاوری ندارم ) اما نمی دانم آیا میشود با وجود اینکه صاحب پلاک ( آقای وای ) دستور توقیف ماشین را گرفته است و پلاک شکایتی دارد ( به گفته ی خودش بابت بدهی اما به گفته ی فروشنده ( آقای ایکس ) اجرای حکم فک پلاک بوده است ) ماشین را تعویض پلاک کرد و سند مالکیت گرفت یا نه؛ ماشین به پارکینگ نرفته است و کنار خانه در امنیت پارک است.
در غیر این صورت با تنظیم دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی علیه صاحب پلاک ( آقای وای ) می توانم پلاک را تعویض کنم؟ من تمام ثمن معامله را پرداخت کرده ام و فروشنده ( آقای ایکس ) طبق آنچه گفتم موارد زیر را که می نگارم به بنده تفویض داده است که روی وکالت نامه ی خودش که از صاحب پلاک گرفته نوشته است :
مورد وکالت : مراجعه به راهنمایی و رانندگی و اخذ گواهی عدم تخلف، تقاضای پلاک ملی و اخذ و نصب آن بر اتومبیل موصوف حتی به نام خود وکیل و یا شخص مورد نظر وکیل و تجدید و اخذ شناسنامه ی جدید مالکیت و مجوزات و گواهی اصالت خودرو و اسناد و مدارک دیگر و انواع بیمه های شخص ثالث و اقدام به فروش قطعی شش دانگ اتومبیل موصوف با متعلقات ضمن تادیه مالیات و هزینه های قانونی بهر شخص حقیقی یا حقوقی حتی به خود و بهر بها و شرط و کیفیت اخذ ثمن معامله و تحویل دادن مبیع به مشتری و تنظیم سند رسمی و احتمالا اصلاحیه ی مربوطه با حق اسقاط کافه خیارات خصوصا خیار غبن هر چند فاحش با سپردن ضمان درک، سپردن تعهدات مربوطه و تسلیم یا اخذ اسناد و مدارک اوراق اعم از اصل یا رونوشت و کپی.
حدود و اختیارات: وکیل در انجام امور مورد وکالت با حق توکیل غیر ولو کرار تام الاختیار است. اقدام و امضای وکیل به منزله ی اقدام و امضای موکل نافذ و معتبر است به نحوی دیگر نیاز به حضور و امضا مجدد موکل نباشد؛ مفاد وکالت سند حاضر ضمن العقد خارج لازم درج و در آن اسقاط حق عزل وکیل و ضم وکیل دیگر و امین گردید است.
بی نهایت استرس دارم و مشوش هستم؛ چون دانشجو هستم و پدرم بابت مسئله ی بدی زندانی است و من خواستار یک دادخواهی عادلانه بر مبنای قانون هستم.

مشاوره حقوقی قرارداد وکالت
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام بزرگوار اگر طلب قبل از فروش خودرو به شما باشد باید طلب شخص تسویه وبعدا برعلیه وی دعوی مطرح نماید درغیراینصورت مستندا به اسناد فروش بویژه مبایعه نامه درخواست رفع توقیف مطرح نماید