به من اتهام کلاهبرداری زده شده است چگونه می توانم از خودم دفاع کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۴۵۳ #95909968

سلام نیاز به یه وکیل داشتم که راهنماییم کنه کسی میتونه این کمک رو بهم کنه به بعصی وکلا گفتم گویا وارد نبودن

با شخصی قرارداد بستم برای کار ضمانت های گمرگی بعدش توی قرارداد شماره قرارداد بالای صفحه یه شمارش اشتباه تایپی نوشته شده و به جای ۴ عدد ۵ نوشته شده در صورتی که در تمامی قرارداد ها مهر شرکت زده شده و شماره ثبت شرکت هم ثبت شده حالا رفته به جرم کلاه برداری ازمون شکایت کرده که چنین شرکتی وجود نداره ایا بخاطر این اشتباه تایپی تایپیست من محکوم میشم؟؟ مهر شرکت و شماره ثبت شرکت در تمامی صفحات هم درج شده ولی شاکی بسنده کرده به اون شماره ثبت شرکت که اشتباهی در بالای صفحه نوشته شده ؟؟؟؟

و اینکه چک ضمانتی در وجه کسی دیگه نوشتن که از طریق بنده به ایشون داده بشه برای بقیه کارها در وجه بنده نبوده و در قرار داد هم نوشته شده که چک در وجه ضمانت در وجه اقای فلانی میباشد حالا اومده میگه چک رو از شما میخوام در صورتی که چک رو من واسطه بودم که توی قرارداد ذکر کردم و به اون شخص دادم و نه در وجه بنده بوده نه چیزی فقط در قرارداد ذکر شده و گویا چک هم گم شده ولی سو استفاده ای ازش نشده اینکه وصول بشه یا چیز دیگه ای

حالا به جرم کلاه برداری از ما شکایت کرده در صورتی که نه مالی ازش برده شده و نه نیتی داشتیم در تمامی فرم ها مهر شرکت خورده شده فقط شماره بالای فرم قرارداد سهوی یک عددش اشتباه نوشته شده

با این توصیفات میتونن ما رو محکوم کنند؟؟یه بارم پیش قاضی رفتیم گفته شرکت اساسنامه داره گفتیم اره و ما هم نماینده شرکت بودیم که امضا کردیم

مشاوره حقوقی کلاهبرداری
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر شرکت وجود داشته باشد ، کلاهبرداری منتفی است نگران نباشید

به بررسی دقیق مدارک نیاز داریم
با در دست داشتن مدارک لازم از خدمات وکلا بهره مند شوید