فرم ۱۹ به چه منظوری استفاده می شود و این که مفاد آن چیست؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲,۲۰۹ #95907220

عرض سلام دارم
ما در خانه ی پدرپزرگم ساکن هستیم که پدرم ۲سال پیش و پدر بزرگم ۴ سال پیش فوت شده اند عمویم درخواست فرم ۱۹ رو از ما کرده اند
ممنونم

مشاوره حقوقی تخلیه املاک مشاعی
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دروود
فرم ۱۹ مربوط به گواهی مالیات بر ارث میباشد که جهت دعوای حصر وراثت الزامیست‌

منظور همان گواهی مالیات بر ارث می باشد

درود بر شما، این فرم برای مالیات بر ارث مورد استفاده قرار می‌گیرد.

درود
فرم ۱۹ مالیات فرم مالیات بر ارث می باشد.

باسلام گواهی مالیات بر ارث می باشد
برای صدور گواهی حصر وراثت لازمه

گواهی واریز مالیات بر ارث (فرم ۱۹ مالیاتی)

۳۸ مجموعه بخشنامه های ثبتی نیز اشعار می دارد: «ثبت هرگونه اسناد ناقله از طرف وراث راجع به ترکه مورث موکول به تسلیم گواهی مصرح در ماده ۱۹۴ اصلاحی قانون مالیات مستقیم و تبصره آن مصوب ۱۳۴۵ و ۱۳۴۸ می باشد»
نکته ای که در ماده ۳۵ و بند ۳۸ فوق مورد توجه و تاکید قانونگذار و سازمان ثبت اسناد و املاک قرار گرفته اینکه اخذ گواهی نامه واریز مالیات بر ارث (فرم ۱۹ مالیاتی) زمانی ضرورت دارد که اموالی که مورد نقل و انتقال قرار می گیرد در زمان فوت متوفی متعلق به وی بوده و جزو ماترک مرحوم محسوب شود