حق طلاق میتوانم بگیرم؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۲۴۰ #95887062

سلام اگه الان به من ثابت بشه همسرم زنی روصیغه موقت کرده حق طلاق بمن داده میشه و
مهریم‌ محفوظه؟ و تا چه زمانی میتونم باتوجه به اینکه الان مثلا درسال۱۴۰۱ زنی و صیغه موقت کرده ولی الان قصد طلاق نداشته باشم و اقدام به طلاق نکنم ولی چند سال آینده نظرم عوض بشه آیا میتونم باتوجه به این موضوع طلاقمو بگیرم درسالهای آینده و مهریم محفوظ باشه؟تا
چه زمانی؟

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
جمله ای بتوان یافت که مشابه نباشد نیست

سلام و وقت بخیر.
سوالتون فکر کنم تکراری هست و پرسیدین،حق طلاق که حاصل شد مرور زمان نداره و مهم اثباتش ولو در آینده هست.مهریه هم هر زمان قابل مطالبه هست.اما اگر بخواهید بعدا طلاق بگیرید به استناد شرط ضمن عقد،باید یک میزان ولو اندک و ناچیز با نظر دادگاه،مالی به شوهر بذل بشه که میتونه مقداری از همون مهریه باشه.
موفق باشید

باسلام واحترام برای طلاق میبایست عقدموقت همسرتان رااثبات نمایید مهریه درهرصورت به شما تعلق میگیرد

با سلام
در صورت اثبات مجدد همسرتان در دادگاه ، شما حق طلاق خواهید داشت و اینکه مطالبه مهریه در هر زمان مقدور خواهد بود

در صورت اثبات صیغه حق طلاق برای شما بوجود می آید و این مسله ارتبا طی به مهریه نخواهد داشت مهریه در هر صورت قابل مطالبه است

سلام حقوق مالی شما محفوظ و در هر زمان که اراده کنید میتوانید مهریه خود را مطالبه نمایید ضمن اینکه در صورت ازدواج مجدد همسرتان بدون رضایت شما حق طلاق را برای شما ایجاد می‌نماید

باسلام؛درهرزمان شما قادر به اجرا گذاشتن مهریه خود هستیدو در صورت اثبات ادعای ازدواج‌مجدد همسرصیغه ای در دادگاه حق طلاق برای شما ایجاد میشود