بیمه میگه دیه شاملش نمیشود؛ فرار کرده از صحنه راه حلی هست؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱۹۱ #95886731

سلام علیکم خوبین برادر تصادف کرده در تصادف پای طرف شکست برادرم ترسیده بود فرداش رفت خودشو معرفی کرد ولی اللن بیمه میگه شامل نمیشه فرار کرده از صحنه راه حلی هست؟

مشاوره حقوقی دیه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
طرف مقابل باید علیه برادر شما و بیمه طرح دعوی کند.

با سلام
اگر برادر شما بیمه نامه ثالث دارد، موضوع قابل دفاع است؛ مشروط بر این که مقدمات آن فراهم شود از جمله ترسیم کروکی و مقصر نمودن برادر شما توسط کارشناس و متعاقبا ظرح شکایت کیفری مصدوم علیه برادر شما و اقدامات بعدی...

رجوع به متخصص و وکیل الزامی است.
در صورت تمایل، تماس بگیرید

طرف دعوی با اقامه دعوی کیفری علیه برادر شما و شرکت بیمه به حقوقش میرسه

سلام با آرزوی بهروزی برای شما، بیمه اشتباه میگه ، به طرف مقابل بگید علیه برادر شما و شرکت بیمه شکایت مطرح کنه