آیا تامین خواسته امکان پذیر هست؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۴۹ #95872376

پیرو سوال قبل که عنوان شد ۱۰۰ میلیون تومان به اقای قرض دادم بابت پول پیش قرض الحسنه مغازه تجاری
بنده یک اقرار نامه مالی از ایشون گرفتم که صراحتا اعلام کردن مبلغ ۱۰۰ میلیون تومان از من قرض گرفتن بابت پیش قرض الحسنه مغازه تجاری .و تا تاریخ اتمام قرارداد باید به بنده پس بدن .
اگر من الان اقدام به تامین خواسته و طلب پول کنم این اقدام توسط دادگاه پذیرفته میشه که پول بنده پیش موجر توقیف بشه یا نه؟
یا باید وایسم موعد قرارداد تمام بشه بعد تامین خواسته بدم؟
از طرفی که بهش پول دادم تهدید شدم که پولو به من پس نمیده
ایا من میتونم الان که تقریبا ۲ ماه مونده به اتمام قرارداد تامین خواسته بدم و پولو پیش موجر توقیف کنم؟

مشاوره حقوقی قرارداد اجاره
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به نظر میرسد به دلیل مدت دار بودن قرارداد فیمابین عملا تا پایان اتمام قرارداد این عمل امکان پذیر نباشد. پس از اتمام قرارداد مبلغ را مطالبه کنید در صورت عدم پرداخت با استفاده از اقرارنامه دادخواست الزام به ایفای تعهد را بدهید.