مدعی می باشد بر اساس قیمت ریالی یک مغازه غیر تجاری سهم شما را می دهم؛ چه باید کرد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱۸۷ #95870909

با سلام
در تقسیم نامه ای که میان وراث ایجاد شده است در قسمتی قید شده است به دلیل انکه یکی از ورثه خانه ماترک مورث را گرفته و قیمت زیادی هم دارد و می تواند آن ملک را تبدیل به مغازه کند به ازای دریافت این ملک ( یک مغازه ۳۰ متری ) به هر نفر بر اساس قیمت ریالی یک باب مغازه قدر سهم هر یک از وراث ( ۶ متر ) از مغازه زمین بدهد.حال فرد مدعی می باشد بر اساس قیمت ریالی یک مغازه غیر تجاری سهم شما را می دهم.
سوال من اینجاست که آیا مغازه غیر تجاری هم داریم؟؟؟ اگر داریم و یا نداریم باید بر اساس کدام قانون استناد شود؟ تفسیر از این جمله یک بابا مغازه چیست؟

مشاوره حقوقی ارث
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود مغازه تجاری محسوب میشود و باید قیمت مغازه داده شود در قاتون غیرتجاری نداریم

با سلام
خیر مغازه همچنان که از اسمش پیداست برای تجارت و کسب و کار میباشد و مغازه غیر تجاری نداریم

مغازه تجاری محسوب میشود و باید قیمت مغازه داده شود

مغازه غیر تجاری در قانون تعریف نشده است احتمالا منظور ایشان از مغازه غیر تجاری این است که واحد داری کاربری اداری یا مسکونی به شما بدهد