به نظر شما دادگاه تجدید نظر چه حکمی میده؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۵۲ #95826321

با سلام
بنده مورد ضرب و شتم عمدی قرار گرفتم. دادگاه ضارب رو محکوم‌ به پرداخت ۵۳ میلیون تومان دیه کرد. ضارب درخواست اعسار دیه رو کرد و دادگاه اعسار رو پذیرفت که ۱۳ میلیون پیش بده و مابقی رو طی ده ماه تقسیط کردن
حالا این اقا به اعسارش هم اعتراض کرده به دادگاه تجدید نظر،که دادگاه بدوی شرایطش مثل میزان حقوق و شاهدانش رو در نظر نگرفته و توانایی حتی اعسار با این شرایط رو هم نداره
به نظر شما دادگاه تجدید نظر چه حکمی میده؟
و اینکه من باید چکار کنم حقم بیش از این ضایع نشه؟
به نظر میرسه این اقا قصد فرار از دین داره

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
علی الاصول در چنین مواردی امکان اینکه رای نقض شود بسیار کم است

سلام
امکان نقض رای ضعیف می باشد و همچنین در صورت صدور رای شما می توانید اقدام به طرح دعوای تعدیل اقساط دیه نمایید

با سلام
در دادگاه تجدیدنظر چنانچه ایشان اثبات نماید که توان پرداخت اقساط تعیین شده را ندارد ممکن است میزان پیش قسط و یا اقساط را کمتر کنند و در مقابل شما نیز می توانید با استناد به ادله محکه پسند توان مالی ایشان را محرز نمایید.

سلام
دادگاه تجدیدنظر به دلیل مدعی اعسار رسیدگی می کند شما چنانچه دلایلی دال بر توانایی و تمکن مالی شخص دارید به دادگاه ارائه دهید دادگاه درخواست اعسار را رد خواهد کرد.

اصولا چنین مواردی در دادگاه تجدیدنظر عینا رای بدوی را تایید میکنند زیرا معیار توانایی تشخیص اعسار افراد در صلاحیت دادگاه بدوی قرار دارد و درصورتی که نقض قانون وایرادات شکلی داشته باشد تجدیدنظر رای را نقض می نماید لذا در مورد پرونده شما ادعای طرف مقابل دلیل موجه محسوب نمیگردد