قاضی میگه یا برو زندان یا سکه بخر؛ چه کار کنم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۶۹ #95805616

سلام
من ۳ سال هستش که همسرم فوت کردن و از همون ماه های اول فوتشون خانوادش درخواست حضانت بچه م رو کردن و چون موفق نشدن دادخواست سهم الارث از مهریه کردند و بنده محکوم به پرداخت هر ۶ ماه یک سکه تمام بهار آزادی شدم و امسان تونستم تعدیل کنم اقساط رو و هر ۹ ماه یک سکه شده.
به هر طریقی که لازم بوده اقدام کردم برای توافق و بخشش مهریه ولی خانواده همسرم حاظر به توافق نیستن و از طرفی با سکه ۱۴ میلیونی و اقساط سکه های فبلی که پرداخت کردم دیگه قادر به پرداخت سکه نیستم دادگاه هم قبول نمیکنه
میشه لطفا راهنماییم کنید
واقعا دیگه نمیدونم چه کار باید بکنم
ممنون میشم راهنماییم کنید

مشاوره حقوقی اعسار از پرداخت مهریه
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام. متاسفانه راهی جز تعدیل مجدد ندارید.

به مهر
صرفا درخواست تعدیل می توانید دهید.

پرداخت مهریه بر عهده شما است لاکن درخواست تعدیل را می توانید انجام دهید.

سلام و درود، مشکلات اقتصادی اخیر متاسفانه همه را درگیر خود کرده است و بحث مهریه علی رغم مساعدت های فراوان دستگاه قضایی در این مورد اما با نرخ سکه و طلای حاضر، هنوز یک چالش جدی می باشد؛ در هر صورت شما با عدم تمکن بر رویه فعلی می توانید دوباره تعدیل اقساط را درخواست نمایید، و اما در هر صورت نظر دادگاه در این مورد معتبر خواهد بود؛ توصیه می گردد از بزرگترهای اقوام جهت سازش خانواده همسر مرحومتان با شما در این مورد کمک بخواهید، آرزوی عاقبت بخیری.

با سلام
شما در هر صورت باید اصل مهریه را (به صورت اقساطی یا ...)پرداخت کنید.
اما با توجه به افرایش قیمت سکه میتوانید دادخواست تعدیل بدهید

در صورتیکه قادر به پرداخت اقساط به ترتیب مقرره نباشید فق امکان درخواست تعدیل تقساط را خواهید داشت ولی نسبت به عدم پرداخت اصل مهریه هیچ راهی وجود ندارد .