آیا این قانونی هست بعد از سه سال بدون اضافه کاری این شش ماه هم ندهند؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۲۳ #95797431

عرض ادب و سلام
کارمندی ۳۰ اله خدمت هستم که در دو سال آخر خدمت توسط رئیس سازمان بخاطر مسائل شخصی بنده را از پست معاون مدیر کل به کارشناس تبدیل کردن و مدت دو سال در اتاقی بدون هیچ دلیلی به جهت خوب و درست کار کردن تبعید و نه اضافه کاری و نه ماموریتی و بدون هیچ کاری صبح را به آخر میرساندم تا اینکه یه با خدا دستم گرفت و معادل همون پست را داد ولی توسط بالاترین رئیس متاسفانه همگی از این کار ترسیدند و باز هم شیطنت کردند نه اضافه کاری نه چیزی دیگر ولی پست برقرار هست تا اینکه رئیس رفت نامه زدند پست رو خالی کن یا بازنشسته بشو من هم درخواست کردم شش ماه طبق قانون اضافه کار باید بدند از زمان درخواست ولی فشار ها زیاد شد تا از ۳/۳۱ به ۱۲/۲۹ من رو بازنشسته کنند آیا این قانونی هست بعد از سه سال بدون اضافه کاری این شش ماه هم ندند. ممنون از شما اگر راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی اداره کار
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با ارایه دلایل و مدارک جهت دریافت اضافه کاری می توانید از دیوان عدالت اداری قضیه را پیگیری نمایید

در مورد تنزل از معاونت به کارشناسی اولا تصدی به پست های مدیریتی جزوه ارتقا درجه نیست و دوما در مورد اضافه کاری در صورتی که مستخدم ادارات دولتی هستید باید در شعب بدوی دیوان عدالت اداری طرح دعیی کنید برای طرح دعوی در دیوان لازم است دادخواست خود را به دقت و با مشورت وکلای متخصص در دعاوی دیوان عدالت تنظی م کنید