قرار نهایی صادر شد در دادسرا در مورد پرونده ضرب و شتم برای چیست؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۶۵۸ #95754757

سلام
سوال
چند ماه پیش با یه مشتری به مشکل میخورم میاد مغازم فحاشی و خسارت میزنه و مشتری ها نمیزارن درگیر بشیم موقع رفتن کیفمو برمیداره و خوشبختانه داخل کوچه از داخل کاپشنش میافته بعد با چشم کبود میاد زنگ میزنه مامور بیاد بعدش فرداش شکایت میکنه منم متقابلا برای اینکه شاهد الکی نیاره محکومم کنه شکایت ضرب و شتم فحاشی و دزدی و خسارت میکنم بعد ها بیخیال نیشم ادامه نمیدم چند وقت پیش کلانتری منو خواست برای اضهاراتم بعدشم دادسرا و اونجا گفت چرا زدیش گفتم نزدمش گفت اون شاهد داره ( در حالی که دوستم تو کلانتری گفت شاهدش فقط گفته من ازش جدا شدم رفتم نونوایی برگشتنی تو راه دیدم چشم دوستم کبوده و پاساژم شلوغه) درحالی که مسئول شعبه گفت شاهدش در صحنه حضور داشته گفتم کل محل و کسبه و نشتری ها شادن که درگیری فیزیکه نبود گفت تحقیقات گفته در گیری فیزیکی بوده ( در حالی که بچه ها صدا ضبط کردن هیچ کدوم چنین حرفی نزدن همه حرفای منو گفتن ) بعد دوباره گفت چرا درگیر شدین گفتم نشدم گفتش پس چرا شکایت کردی ضرب و شتم و داخل شکایتت نوشته با من درگیر شده گفتم یادم نیست چی نوشتم یادمه که فیزیکی نبوده گفت دروغ نگو گفتم بخدا راست میگم کلی شاهد و ایتشهاد دارم گفت به موقش بعد سرباز اومد گفتش بازداش تا وصیغه بیاره منم زنگ زدم وصیغه بیارن و همه کسبه و شاهدام هم سریع اومدن ولی قبولشون نکردن
از طرفی از من اخذ آخرین دفاع نکردن در حالی که اینطور که من پرسیدم باید میکردن
فقط حرفامو شنیدن و دوتا برگه بهم دادن امضاء کردم نه چیزی بهم گفتن درمورد آخرین دفاع و نه پیام اونده و حتی ابلاغیه ای هم نیومده
ولی حالا پیام اومده قرار نهایی صادر شد
کلی استرس دارم حالم بده چندین شبه نخوابیدم
الان از دیشبه تو اینتر دارم سرچ میکنم ببینم نتیجه پروندم چی میشه و به شما پیام دادم
با همه توضیحاتی که دادم شما کارشناسای محترم نظرتون چیه
بخدا من به صورت یا هیچ جای دیگه شاکی ضربه نزدم من شاکی بودم که آبرومو برده و به مغازم خسارت سنگین زده کلی گوشی شکوندت وقتشو نداشتم چون همسرم دانشجو پزشکیه و با من میره میاد
تورو جون عزیزاتون بهم کمک کنین نزدیک ۹ کیلو کم کردم مستاجرم ندارم بدم یه تعمیر کار ساده هستم هنوز خسارتی که بهم زده بابت گوشی های مردم رو نتونستم بدم
تورو قرآن کمکم کنید
پرونده من در بهارستان گلستان هستش یا کمکم کنید
در ضمن به نظرتون رای چی میاد برام چون همش استرس قرار جلب رو دارم
در بدترین حالت چی چیزی برام میاد از کجا باید متوجه بشم؟ از همون سایت ثنا میاد؟ و چرا این همه شاهدی که دارم همینطور احالی محل رو قبول نمیکنن ببرم شهادت بدن؟ چرا گفتن به موقش؟ باید خودم استشهاد بنویسم ببرم؟ یا بهم میگن؟

آخه چه وضعشه من شاهد دارم ایشون ندارن حالا باید من گناه کار بشم واسه کار نکرده؟
ایشون با یه شاخد نصفه و نامه پزشکی قانونی و البته شاید مامور تحقیقات رو به نفع شاکی نوشته باش؟
چطور میتونن منو بیگناه محکوم کنن؟
چون من تیپ میزنم شاکی لباس بچه مثبت ها میپوسه؟
تورو جان پدر مادرتون جان بچه هاتون کمکم کنید

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

قبل از هرچیز حتما به یه وکیل مراجعه و مشورت کن اگر توان پرداخت حق الوکاله را داری حتما اینکارو بکن چرا که اینطور که اظهار کردی رسیدگی دارای اشکالاتی هست که وکیل میتونه پیگیری کنه .. بعدا اینکه قرار مجرمیت و کیفرخواست به دادگاه جزائی میره و اون دادگاه جلسه رسیدگی میزاره و اونجاهم میتونی از خودت دفاع کنی .پس بجای نگرانی راه قانونی و منطقی را دنبال کن .قبل از ابلاغ جلسه رسیدگی دادگاه جزائی حداقل دو هفته تا یکماه وقت مشورت با وکیل رو داری .