مراحل اعطای وکالت در طلاق و اقدام وکیل زوجه برای بذل مهریه

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۱۱۴ #95754538

درود بر شما، زوج هستم. خانمم ۵ تا سکه پیش قسط گرفته و الان میگه بیا دفترخونه وکالت در طلاق بده که مهریه‌م رو ببخشم و توافقی تموم کنیم. برای بخشش مهریه و طلاق توافقی با دادن وکالت در طلاق، وکیل خانمم اول باید نامه بزنه به دادگاه که مهریه‌ش رو می‌خواد ببخشه؟ چند روزه خبری نشده گفتم شاید سر کارم گذاشته. آیا راست میگه که منتظر نامه مهریه هستیم؟

مشاوره حقوقی خانواده
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام، بخشش مهریه باید به موجب اقرار نامه در دفترخانه اسناد رسمی صورت بگیرد.

با سلام نیاز به لایحه به دادگاه نییت در ضمن سند تنظیمی توسط دفتر اسناد رسمی موضوع ابرا مهریه ، وکالت در طلاق هم میتوانید بدهید

نیازی به نام تنظیم لایحه نیست در دفترخانه می‌توانید سند ابراء باقیمانده مهریه را از زوجه دریافت و در قبال آن وکالت طلاق داده شود

سلام
دفترخانه هردوکار رو همزمان ابرا مهریه با حق طلاق را انجام دهید.

با سلام
نیازی به نامه نگاری وجود ندارد، می توانید با مراجعه به دفترخانه اسناد رسمی هردو عمل را همزمان انجام دهید.

سلام هر دو مورد با مراجعه به دفتر اسناد رسمی ممکن هست و نیازی به نامه دادگاه ندارد
بعد از ابرا مهریه سند ابرا را به اجرا احکام تحویل دهید تا پرونده بایگانی بشود

با سلام نیاز به نامه دادگاه نیست تشریف ببرید دفترخانه هم اب را مهریه و هم وکالت طلاق را بدهید و بگیرید