آیا میتوانم پولم رو پس بگیرم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۵۳۳ #95700897

سلام
۲ ماه قبل زنم خانه را ترک کرد و من هم دادخواست عدم تمکین رو ارسال کردم، حالا ۵۰ میلیون پول رهن خانه بنام زنم هست و من یه قرعه کشی محلی به مبلغ ۴۵ میلیون نوشته بودم که اون شخص بانی، از فامیلهای زنم هست و بدون رضایت من، مبلغ ۴۵ میلیون رو به حساب زنم واریز کرده حالا نوبت دادگاه ما برج ۱۲ هست، برای تمکین زن و این حرفها. جدیدا از طریق اینستاگرام زنم متوجه شدم با مرد دیگه ای وارد رابطه شده، و دیگه دلم نمیخواد نگهش دارم، میخوام طلاقش بدم، فقط مشکلم دخترمه گه ۳ سالشه و الان پیش زنمه و همین ۹۵ میلبون پول. میخوام بدونم، من میتونم پولم رو پس بگیرم یا نه

مشاوره حقوقی خانواده
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
جهت دریافت مبلغ ۴۵ تومن می توانید علیه شخصی که بدون اذن ما پول را به حساب زوجه واریز کرده طرح دعوا کنید
درخصوص ۵۰ تومن باید اثبات کنید برای شما بوده و حسب توافق به نام همسرتان قرارداد را منعقد کردید
در خصوص فرزند سه ساله نیز می تواند با طرح دعوای سلب حضانت مادر اقدام به استردادطفل کنید
به نظر بهتر است جهت اقامه دعاوی مزبور لوایح دقیق و کاملی تنظیم گردد

فقط میتوانید نسبت به ۴۵ میلیون نسبت به شخصی که پیشش قرعه کشی داشته اید اقدام کنید و برای مابقی وجه بایستی اثبات نمایید وجه را شما پرداختید برای رهن .

باسلام ووقت بخیر
باید با ادله محکمه پسندی به دادگاه ثابت کنید پول برای شما هست و پول رهن را شما پرداخت کرده اید وبر اساس شواهدی که دارید برای قرعه کشی و به اقساط یکه ماهیانه برای قرعه کشی واریز کرده اید میتوانید استناد کنید و دادخواست مطالبه وجه به طرفیت فامیل همسرتان دهید .