چک هایی که به شرکت داده بودم برگشت خورده، چه باید بکنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۲۲ #95627175

سلام
من چند ماه پیش تو یه شرکتی مشغول بکار شدم که بعدها متوجه شدم شرکت صوری بوده حالا با شرایط کاری اینکه من مسئول مالیشون باشم از طریق من دسته چک گرفته شد و یه مدت بخاطر جلب رضایت اینکه مشکل ساز نیست کار میکردن اما بعد از مدتی دسته چک با امضا دستشون بود که طبق روال کار کنن بعد اینکه قرار بود از مسافرت برگردن حقوق مارو هم بدن که متوجه شدم دارن از بانک برای چک برگشتی با من تماس میگیرن وقتی تماس گرفتم باهاشون خاموش بودن و شرکت هم بسته و نبودن الان چند هفته ای میشه اثری ازشون نیست و من به بانک رفتم و جلو چکارو بستم و نمیدونم چک برگشتیا چی میشه؟
یا داستان چک هایی که دستشونه و دارن میفروشن و استفاده میکنن.
تو رو خدا راهنماییم کنین من هیج اطلاعاتی از چک و این چیزا ندارم.

مشاوره حقوقی چک
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
متاسفانه در خصوص چک هایی ه با امضا شما صادر شده است شما مسئول پرداخت وجوه هستید
اما در خصوص چک هایی که با امضا ذیل انها توسط شما درج نشده است می توانید تقاضای ارجاع امر به کارشناسی نمایید در صورت اثبات جعل می توانید درخواست ابطال چک هارا نمایید

مشخص نیست دسته چک به اسم شماست یا به اسم شرکت

بایستی شکایت کلاهبرداری نمایید ولی شما مسئول پرداخت وجوه چک ها می باشید .

سلام.اگر چک ها بدون امضای شما صادر شده تقاضای کارشناسی خط و جعل بنمایید در غیر اینصورت شما به عنوان صادرکننده چک در مقابل دارنده با حسن نیت مسولیت کامل دارید.برای مابقی برگه ها به بانک رفته و اعلام مفقودی کنید و از طریق دادسرای محل نسبت به مسئولین شرکت شکایت خیانت در امانت انجام دهید.