برای بنده سوپیشینه کیفری در جایی درج شده و برای ثبت شرکت ها مشکلی دارم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۰۵ #95591847

در خصوص اتهام آقای.......... فرزند......۲۹ ساله با سواد فاقد پیشینه کیفری اهل....دائر بر یک فقره کلاهبرداری مرتبط با رایانه به مبلغ ۱۵۰ هزار تومان موضوع شکایت آقای...... دادگاه با عنایت به گزارش مرجع انتظامی و شکایت شاکی و رضایت بعدی وی و نظر به گزارش پلیس فتا و نحوه مدافعات وکیل متهم در جلسه مورخ...... و کیفر خواست صادره بزهکاریشان را محرز عملشان را با ماده ۷۴۱ قانون مجازات اسلامی منطبق وی را به پرداخت ۵ میلیون تومان به عنوان جزای نقدی محکوم مینماید النهایه به موجب مواد ۴۶.۴۷.۴۹.۴۰.۵۲ قانون مجازات سال ۹۲ قرار تعلیق اجرای ۴/۵ از مجازات وی را به مدت ۲ سال به لحاظ رضایت شاکی و وضع خاص مرتکب و فقدان سابقه کیفری موثر وی صادر مینماید چنانچه محکوم از تاریخ صدور قرار تا پایان مدت تعلیق مرتکب جرم عمدی تا درجه ۷ نشود محکومیت مزبور بی اثر میگردد والا به مرحله اجرا در می آید رد مال به شاکی منتفی است

مشاوره حقوقی کلاهبرداری
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شلام.یا باید مدت تعلیق تمام شود.یا معادل جزای نقدی را پرداخت نمایید

شما تا پایان مدت تعلیق حکم از حقوق اجتماعی مقرر قانونی محروم هستید.