کارت ملی هوشمندی که درخواست دادم و البته دوساله که به دستم نرسیده اگر بیاد با فامیلی جدیدم صادر میشود؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۵۳ #95524224

سلام و وقت بخیر،من قصد دارم فقط (پسوند فامیلیم ) رو حذف کنم، سه سوال دارم
۲)وقتی با فامیلی جدیدم در سازمان سنجش ثبت نام کنم برای ارشد، در حالی که در مدرک کارشناسی من فامیلی قبلی هست،مشکلی پیش میاد؟
۳) اگر من کارشناسی ارشد قبول بشم،برای مهر ۱۴۰۰ باید مدرک دیپلم و کارشناسیمو عوض کنم؟
ممنون میشم پاسخ بدید

مشاوره حقوقی تغییر نام و نام خانوادگی
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است؛ و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد
می توانید از طریق سایت ازبین متخصصین محتزم از مشاوره تلفنی یا برخط استفاده کنید

خیر مشکلی پیش نمی آید.کارت ملی با نام خانوادگی قبلی شما صادر میشود .شما برای تغییر نام خانوادگی ابتدا باید از طریق اداره ثبت احوال و در صورت عدم موافقت از طریق دادگاه اقدام نمایید.

خیر کارت ملی با نام خانوداگی قبلی شما صادر خواهد شد و شما برای تغییر نام خانوادگی ابتدا باید از طریفق اداره ثبت و در صورت عدم موافقت از طریق دادگاه اقدام نمایید

سلام برای این کار به ادارات ثبت احوال مراجعه کنید مشکلی پیش نمیاد

مشکلی واسه ثبت نام ارشد پیش نمی آید، و نیازی هم به تغییر نام در مدارک قبلی دانشگاهی نیست.کارت ملی به فامیل قبلی صادر میشود

با سلام
حذف پسوند نام خانوادگی امری قانونی و قابل حذف شدن است، اما برای انجام این کار باید درخواست حذف پسوند به یکی از ادارات ثبت احوال سراسر کشور داده شود.