پدرم ضمانت پرداخت مهریه همسرم را کرده اند ولی ایشان ورشکسته شده اند آیا دادگاه حبس برای ایشان در نظر می گیرد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۴۶۹ #95516377

سلام من همسرم مهریه اش را اجرا گذاشته و حق طلاق و تحصیل و اشتغال و.. با من هست. پدر بنده 30 عدد از سکه های مهریه من رو قبول کردن در عقد
و ایشون ورشکست شدن از یک ماه بعد از عقد من / خواستم بدونم ایشون که بدهکاری سنگینی دارند و طلبکاران ایشون از 50 نفر بیشتر هست و رقم های سنگینی هستند همشون و پدر من ناتوان از همه اون ها هست.
برای پرونده مهریه و اعسار از پرداخت 30 عدد سکه
به چه صورت براشون انجام میشود؟ آیا چون طلبکاران قبلی در صف هستند اولویت پرداخت با نفرات قبلی است؟
و اینکه آیا حبس برای ایشون در نظر گرفته میشود؟ یا حبس فقط برای داماد هست؟
وضعیت در آمدی ایشون ماهی 200 هزار تومان است و به شدت ضعیف هستن و بیماری دارند

مشاوره حقوقی مهریه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام به نحو تقسیط بعد از ثبوت حکم اعسار باید پرداخت کنند در غیر اینصورت جلب میشوند.