این اهالی میتونن بدون رضایت کتبی ما و از طریق شورا حل اختلاف کوچه رو بگیرند؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۷۴ #95514011

سلام روزتون بخیر و ارزوی سلامتی برای شما .
ببخشید سوالی داشتم اینه که ملک ما به سمت دوتا کوچه درب داره که یکی از کوچه ها بن بست هست ما ملک رو ساختیم و درب ورود خروج نفر رو و پارکینگ هم از کوچه ای که بن بست نیست گذاشتیم و قراره یه درب در داخل کوچه بن بست بزاریم حالا اهالی کوچه بن بست میگن ما درب نزاریم که اینا کوچه بن بست هم از شهرداری بخرن و کوچه رو بندازن تو ملک ولی ما نمیخوایم این کوچه که جلوی نمای ساختمون ما هست چیزی بیاد جلومون که جلو دید رو بگیره خواستم بپرسم ایا این اهالی میتونن بدون رضایت کتبی ما و از طریق شورا حل اختلاف کوچه رو بگیرن به دلایلی همچون بافت قدیمی و خطر زلزله و اینا؟

مشاوره حقوقی ملکی
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

از شهرداری استعلام کنید لذا با توجه به اینکه کوچه بن بست باشد شما میتوانید درب گذارید و نمی توانند مانع شما شوند

سلام ظاهرا ملک شما بدون پروانه شهرداری ساخته شده و در سند مالکیت شما به کوچه بن بست اشاره نرفته ویا قولنامه ای هستید
درهرحال با مراجعه به شهرداری اول ببینید شما حق درب از کوچه بن بست دارید یا خیر
دوم به سند مالکیت خودتان نگاه کنید
سوم شهرداری معابر عمومی تحت شرایطی به اهالی می فروشد

سلام
درصورت وجود کوچه بن بست و وجود درب برای شما نمی‌توانند مانع شوند هرچند که واگذاری کوچه به شخص غیر قانونی است و شهرداری چنین کاری را انجام نمی‌دهد.

ازشهرداری استعلام بگیرید ، در صورت وجود کوچه بن بست و وجود درب برای شما نمیتوانند مانع شوند که شما درب ورودی درساختمان خود نصب کنید

سلام با آرزوی بهروزی برای شما، اگه شما حق عبور از اون کوچه نداشتید ، پس نمیتونید مانع اقدامات قانونی اونا بشید البته شهرداری نمیتونه کوچه رو به شخص واگذار کنه و غیر قانونی هست

باسلام میتوانید ازشهرداری اسشتعلام نمایید درصورت وجود کوچه بن بست و وجود درب برای شما نمیتوانند مانع شوند که شما درب ورودی درساختمان خود نصب نمایید.

با سلام
اگر وجود درب کوچه در نقشه ی ملک شما وجود دارد ومزاحمتی برای همسایه ها ندارد می توانید از حق خودتان دفاع کنید