آیا اگه کسی دیگه بره گردن بگیره اون شخص اول از پرونده حذف میشه؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۲۴۵ #95513405

جرم گرفتن شراب به مقدار زیاد ۵۰۰ لیتر که در واقع ۱۵۰ بوده ولی ۵۰۰ تا رد کردن برای شخص سن بالا و سابقه اصلا نداره چی حکم میده؟

مشاوره حقوقی شرب خمر
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام ارزش اقرار بستگی به نظر قاضی دارد و طبق قانون اقرار شخص برعلیه خوش موثره .سن میتواند از جهات تخفیف باشد

صدرصد سن بالای متهم در تخفیف جرمش در نظر می گیره
ولی اگر خودش اقرار نکنه وکس دیگه اعلام کنه ایشان کاره ای نیستند می تونه در تصمیم قاضی تاثیر گذار باشه

سلام
بسته به نظر قاضی می باشد

سلام مجازات :شش ماه تا یکسال حبس و تا ۷۴ ضربه شلاق و پنج برابر ارزش مشروبات جریمه است ،اقرار بستگی به نظر قاضی دارد،سن شخص در مجازان تاثیر ندارد بلکه امکان دارد در تخفیف مجازات موثر باشد.

سلام حبس شلاق جزای نقدی ضمنا سن بالا تخفیفات با نظر قاضی پرونده میباشد موفق باشید

سن طرف در تعیین مجازات تاثیری ندارد ولی درتخفیف مجازات موثر است.

سن و سال و عدم سوپیشینه از موارد تخفیف می‌تواند باشد.