در دوران کورنا برای پرونده ای که با سند بیرون است، ابلاغیه صادر میشود؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۲۲ #95512510

همسر بنده به علت همراه داشتن مواد مخدر شیشه حکم صادر شد با تسلیم پنج سال و چهار ماه شد با وثیقه بیرون هستن ایا در دوران کورنا ابلاغیه براش میاد یا راهی هست راهنمایی کنید که بتونیم کاری کنیم تو این دوران به زندان نره و تا حالا سابقه ای نداشته با ۱۲ گرم شیشه بوده جرمشون ...

مشاوره حقوقی مواد مخدر
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

احتمال دارد کنی به تعویق, بیفتد ولی بلاخره باید به زتدان برود

سلام
بر اساس ماده ۴۷ قانون مجازات اسلامی، مجازات جرائمی که مربوط به مواد مخدراند، قابل تعلیق نیستند و دادگاه نمی‌تواند حکم را اجرا نکند. تنها در صورتی که مقدار شیشه حمل شده، تا ۱ گرم باشد، دادگاه باید حکم به شلاق و جریمه نقدی بدهد و برای مازاد از این مقدار، دادگاه حکم به حبس هم می‌دهد و از آنجایی که نمی‌توانیم مجازات مربوط به حبس را در دسته مجازات‌ های جایگزین حبس قرار دهیم، در نتیجه تبدیل شدن آن به جزای نقدی امکان پذیر نیست.
در صورتی که دادگاه تشخیص دهد مجرم، لایق تخفیف است، باید دلایل خودش را در پرونده ذکر کند و با توجه به دلایل، به او تخفیف دهد. در تبصره ماده ۳۸ قانون اصلاح مواد مخدر آمده است