زمانی که باید دادخواست نفقه داد میتوان طلاق گرفت؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱,۴۱۴ #95473

با سلام همسرم من را در منزل پدرم کتک سختی زده و من پزشکی قانونی رفتم و شکایت ضرب وجرح کردم الان مدت 2ماه است شوهرم نه زنگ زده نه کاری با من دارد و او هم در منزل پدرش قایم شده فقط یک اظهارنامه تمکین داده که برگرد خونه وگرنه ناشزه هستی .و از طریق عمویش پیغام داده طلاق نمیدهم مگر مهریه ات را ببخشی توافقی جدا میشویم. من منزل پدرم هستم و هنوز شکایتم تحت پیگری در دادیاری است .اصلا هم به من هیچ پول و خرجی در این دوماه نداده و نمیدهند نه به کارتم نه حضوری ایشان 12 بند عقدنامه را امضا کردند از چه زمانی 6ماه را میتوانم اثبات کنم که ایشان نفقه ندادند؟برای اینکه بتوانم بعد 6ماه غیابی طلاق بگیرم باید حتما به دادگاه دادخواست نفقه دهم یا نه بعد از گذشتن 6ماه از ندادن هیچ خرجی میتوانم اثبات کنم؟

مشاوره حقوقی نفقه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله شما باید تمکین کنید و در شرایط عدم تمکین نمیتوانید از این بند استفاده کنید. لذا از زمانیکه شکایت ترک انفاق کردید و ایشان نفقه را پرداخت نکنند میتوانید بعد از شش ماه برای طلاق اقدام کنید.