تبدیل سند دفتر چه ای مشاع به سند تکبرگ شش دانگ چگونه است؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۲۵۷ #95472012

با سلام و خسته نباشید
تیر ماه امسال ملکی به مساحت زمین ۳۶۵ متر و دارای بنا در کلاردشت (مازندران) خریداری کردم ،ملک دارای برگه ماده ۱۰۰ بنا (پایان کار) و سند دفتر چه ای مشاع ۳۵۰۰ متری میباشد،حدود ده سال پیش میزان ۵۰۰ متر (سهم) از کل به شخص دیگری واگذار شده که اسم ایشان در سند دفتر چه ای امده، همچنین فروشنده وکالت بلاعزل بابت ۳۶۵ متر داده است در کنار قولنامه فروش....... به تازگی قصد گرفتن سند تکبرگ شش دانگ کردم که اداره ثبت ادعا کردن برای اینکار باید ابتدا سند دفتر چه ای زمین به مساحت کل ۳۵۰۰ متر به تکبرگ تبدیل و سپس اقدام به دریافت سند تک برگ ۳۶۵ متری کرد،بعد از درخواست ادعا شد باید برای تبدیل سند مشاع کل به سند تکبرگ شش دانگ مقدار ۶۰ درصد بهای امروز زمین داده شود ایا همچین موضوعی وجود داره؟

مشاوره حقوقی ملکی
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
بله. اول باید برای کل ملک سند تک برگ صادر شود.

سلام
بله _ ابتدا باید برای کل ملک سند تک برگی گرفته سپس اقدام به ملک موردنظر خودتان کنید .

با سلام اداره ثبت زمانی اعلام کرد که برای تکبرگ کردن سند خود اقدام کنید یه فرصت یکساله برای این کار گذاشت ولی در توضیحات گفته شد در صورتی که اقدام صورت نگیرد بعد از مهلت اتخاذ شده ۶۰ درصد ارزش زمین باید جریمه پرداخت شود ولی نگران نباشید بهای روز زمین که عرف جامعه هست که مردم فکر میکنند نیست ارزشی مالیاتیست که در سند قید میشود وخیلی کمتر است

سلام.شما باید یه اداره ثبت مراجعه وبرای تمامی ملک سند تک برگ اخذ وبعد نسبت به سهم خود اقدام کنید.

در صورتی که زمین مورد نظر خارج از محدوده شهر باشد،به نظر می رسد برای تغییر کاربری موضوع ماده ۲ قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغها باید ۸۰ درصد ارزش زمین را پرداخت کنید.

درود بر شما
بله گفته ی اداره ثبت درست است .

سلام. بله برای دریافت سند تفکیکی ملک باید ابتدای امر سند کلی ملک تک برگ گردد و بعد متعاقب آن خواستار سند تفکیکی گردید. و پرداخت مبلغ ذکر شده نیز صحت دارد.