گفتن اگه نمیتونی بیای رضایت نامه بنویسی؛ خود به خود مختومه میشه، صحت دارد؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۲۴۵ #95451221

سلام ببخشید من یه شب با شوهرم دعوام شد و رفتم کلانتری که منو بفرستن خانه پدرم چون شهر دیگس و ۵ ساعت فاصلس و قصدمم شکایت نبود اما شوهرم اومد و انجا درگیری شد و من بنا به دلایلی مجبور شدم در برگه ای شکایتی بنویسم از همسرم وبرگه را همانجا در کلانتری مریوان جا گذاشتم و برگشتم منزل پدرم در سنندج واصلا شکایتم را پیگیری نکردم والان ۴۴روز میگذره ...چن روز پیش از دادگستری به من زنگ زدن که اگر شکایتمو میخام ادامه بدم برم و اگر نه برم دادگستری رضایت بدم..منم نمیخام شوهرم متوجه بشه که اونشب شکایت نوشتم و الان نرفتم دادگستری زنگ زدم که خودتون لغوش کنید گفتن هنوز ثبت نشده منم زنگ زدم کلانتری اونجام گفتن اگه نمیتونی بیای رضایت نامه بنویسی خب ولش اون خود به خود مختومه میشه...الان من خاستم ببینم اگ نرم دنبالش چی میشه ایا ثبت میشه و اخطار برا شوهرم میره و میفهمه یا نه الان که ولش کردم و پیگیری نمیکنم خودبخود لغو میشه؟خاهش میکنم جواب بدین نمیخام شوهرم بفهمه ازش شکایت کردم و من نمیخام شکایتمو ادامع بدم الان پیش شوهرمم و نمیتونم برم دادگستری میترسم اگ برم رضایت نامه بنویسم شوهرم بفهمه هم قضیه شکایتو هم اینکه بهش نگفتم وتنها رفتم چیکار کنم ایا ولش کنم مختومه میشه یا میره برا ثبت؟

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر همسر شما سامانه ثنا ندارد رضایت شما را متوجه نخواهد شد و اگر داشته باشد تاکنون از زمانی که ثبت شعبه دادسرا میشود متوجه میشود

باسلام
در صورت عدم پیگیری قرار منع تعقیب صادر خواهد شد.

چنانچه شاکی موضوع را پیگیری نکند موضوع شکایت منجر به صدور قرار منع تعقیب خواهد شد

با درود بله، پیگیری نکنید، خودبخود منتفی می‌گردد.

نیازی به پیگیری و نوشتن رضایت نیست . در صورت عدم پیگیری شکایت توسط شما دادسرا قرار منع تعقیب را صادر خواهد نود .

درود بر شما، با این تفاسیر اصلا شکایتی ثبت نشده که اقدامی شود، در صورت ثبت نیز چنانچه شاکی پیگیری نکند، برای مشتکی‌عنه قرار منع تعقیب صادر خواهد شد.

درود
معمولا در صورت عدم پیگیری شاکی قرار منع تعقیب صادر می شود.