منع اشتغال از درآمدزایی در منزل و ممنوع‌السفر کردن زوجه توسط زوج

پرسیده شده
۱۹ پاسخ ۹۰ #95438650

بنده در منزل درآمدزایی دارم. آیا زوج می‌تونه رای منع اشتغال و ممنوع‌السفر کردن رو بگیره؟

مشاوره حقوقی خانواده
۱۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و احترام
برای سفر خارجی اجازه شوهر لازم است و شوهر می توان خانم را ممنوع الخروج کند.

سلام
چنانچه در عقد نامه شرط خاصی در خصوص اشتغال زوجه نباشد چنانچه اشتغال زوجه بر خلاف اخلاق حسنه نباشد و در شان حیثیت خانوادگی باشد منعی ندارد.
در مورد سفر خارج بهتر است جهت جلوگیری از بروز پاره ای مشکلات با زوج همراهی کرده و هماهنگ شوید

با درود ، اگر اشتغال زوجه در منزل برخلاف اخلاق حسنه و مخالف شان و منزلت خانواده و غیر شرعی نباشد، منع قانونی ندارد و راجع به مسافرت خارج از کشور باید رضایت زوج باشد و در خصوص مسافرت داخل کشور هم جهت حفظ کیان خانواده و جهت حسن معاشرت با زوج بهتر است حتما هماهنگ شوید تا خلایی در روابط زناشوئی و خانوادگی ایجاد نشود

با سلام بستگی به نوع درآمد و اشتغال داشته و برای سفر خارج از کشور نیاز ب اذن زوج می باشد

باسلام
اگر اشتغال شماقانونی و مغایرتی باشان خانوادگی نداشته باشد،نمیتواند.
برای سفرخارجی احتیاح به رضایت زوج بوده وهست مگر در هنگام عقدیابعدا، این اجازه راگرفته باشید.

باسلام، ملاک منع اشتغال این است که شغل زوجه با حیثیت و شرافت خانوادگی در تعارض باشد.
سفر خارجی نیاز به اذن زوج دارد اما سفر داخلی مانعی ندارد.

سلام ملاک اشتغال زوجه مخالف شئون و مصالح خانوادگی نبودن است و یا شرط صریح در عقد نامه مبنی بر منع اشتغال درغیر اینصورت مانعی نیست در خصوص سفر هم منعی نیست