میخواد که واحد را پس بگیرد، تکلیف چیست؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۸۳ #95420161

سلام
من اقدام به خرید یک منزل مسکونی نیمه ساخت کرده ام متاسفانه در قرارداد زمان تحویل واحد ذکر نشده است و حالا فروشنده پشیمان شده و میخواد که واحد را پس بگیرد و من مخالفت کردم حال برای اینکه من رو اذیت کنه میگه ۲ سال دیگه تحویل میدم (درحالی که کار واحد های دیگه تقریبا تموم شده)
سوال من اینه اگه شکایت کنم حکم دادگاه به احتمال زیاد چگونه خواهد بود؟
میتونم این ۲ سال رو بیارم چند ماه؟

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و احترام
ابتدا اظهار نامه ای به او ارسال کنید اگر مفید نبود دادخواست دهید

سلام
معاملاتی که اشخاص انجام می‌دهند لازم الاجرا است و فقط در موارد خاصی که قانون مشخص کرده است امکان فسخ آن وجود دارد مانند آن که مورد معامله معیوب باشد یا خریدار یا فروشنده در قرارداد مغبون شوند اما در غیر این صورت معامله بدون توافق طرفین قابل انحلال نیست چنانچه در زمان انجام معامله زمان تحویل مشخص نشده باشد یعنی تحویل فوری است مگر اینکه قرائنی وجود داشته باشد که امکان تحویل فوری وجود ندارد مانند همین موردی که شما نوشته اید و به صورت پیش خرید بوده است در این صورت باید پس از تکمیل در مدت عرفی تحویل شود و چنانچه فروشنده کوتاهی نماید شما می توانید با مراجعه به دفتر خدمات الکترونیک قضایی نزدیک محل سکونت خود علیه ایشان دادخواست الزام به تحویل مبیع تقدیم نمایید تا به دادگاه ارسال و رسیدگی شود

باید مفاد قرارداد به دقت مطالعه شود . تا امکان پاسخ گویی دقیق وجود داشته باشد.
ولی به هرحال می توانید ابتدا اظهارنامه ای در خصوص تحویل ملک مسکونی ارسال نمایید.