خسارت گرفتن از ماشین مقصر برای افت قیمت چگونه است؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۱,۶۱۷ #95409946

باسلام و خسته نباشید.
ده روز پیش بنده خدایی از پشت زد به ماشین بنده. ۱۲م هزینه تعمیر و تعویض قطعات ماشینم شد. بیمه فرد مقصر فقط ۳ م به من داد و بنده بقیه رو از جیب دادم، حالا میخوام برای افت قیمت ماشینم اقدام کنم،که ۲۵-۳۰ م نمایندگی افت قیمت بهم داده. با فرد مقصر هم تلفنی صحبت کردم. محترمانه گفتم که با هم کنار بیایم.. ایشون گفتن از چند تا وکیل پرسیدم، همچین چیزی نیس، خواستم ببینم اگر واقعا به حقم میرسم، از شورای حل اختلاف شروع کنم. ممنون میشم راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی تصادفات
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
 شماباید برای تامین خسارت خود به شورای حل اختلاف مراجعه کنید.بعد از ثبت دادخواست، کارشناس مربوطه تعیین شده و با ملاحظه خودرو و یا تصاویر مربوط به خسارات، کارشناس میزان خسارت افت قیمت را محاسبه می‌کند

می توانید دادخواست افت قیمت خودرو را مطرح کنید که موضوع با ارجاع به کارشناس مشخص خواهد شد

درود بر شما
ابتدا از طریق دادخواست تامین دلیل میزان افت قیمت توسط کارشناس تعیین و سپس دادخواست مطالبه خسارات ناشی از تصادف به جهت افت قیمت خودرو را مطرح نمایید .

سلام ابتدا مراتب را از طریق تامین دلیل گواهی و ارزیابی کنید و متعاقبا اقدام به اقامه دعوا کنید
به نظر امکان وصول دارید

درود بر شما، می‌توانید در خصوص مطالبه ی افت قیمت اقدام نمایید، لکت توصیه می‌شود بدوا تامین خواسته کنید، سپس با توجه به نظریه ی کارشناس در خصوص مقدار افت قیمت، ضمن دادخواستی مبلغ را مطالبه نمایید.

درود
افت قیمت قابل مطالبه است اگر کمتر از بیست میلیون باشد در صلاحیت شورا بیشتر باشد در صلاحیت دادگاه است.

سلام .طبق تامین دلیل و نظریه کارشناس و برآورد افت قیمت میتواند دادخواست مطالبه خسارت را مطرح نمایید