چک سرقتی در استرداد وجه به چه صورتی میباشد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱,۱۱۴ #95399

سلام ،بنده یه چک از شخصی که در اصفهان هست و برای من ارسال کرده گرفتم و در قبالش بار براشون ارسال کردم ک بارنامه هم دارم ،موعد چک رفتم بانک چک برگشت خورد و در رسیدش نوشته بود مفقودی ،ب صاحب حساب زنگ زدم گفتن که من دسته چک ده برگی داشتم که سفید بوده و از ماشینم به همراه لوازمی به سرقت رفته و نامه دادسرا و اگاهی رو حسابه که مسدودش کردم،شخصی هم ک به من خرج کرده زیر بار نمیره و میگه من از صاحب حساب گرفتم ،درضمن امضاء چک با نمونه امضاء بانک همخوانی ندارد،من پاکتی ک چکو برام ارسال کردنو نگه داشتم و ادرس اصفهان که بار رفته خالی شده در قبالش بارنامه دارم که گویا زمانی ک راننده میخواسته بارو تحویل بده با چن تا کوچه فاصله رفته به یه منزل دیگه ،ینی اون ادرسی که چک ارسال شده اشتباه است اما راننده ک حامل بار بوده با چن تا کوچه فاصله به ادرس درست رفته ،با راهنمایی راننده به ادرس منزل مراجعه کردم که بهم گفتن ما پول دادیم و بار خریدیم و بار اومده اینجا بخشیش خالی شده و الباقیش رفته و به من مربوط نمیشه شما برین اون شخصی که بهتون چک داده رو پیدا کنین ،در ضمن چک هم از ادرس منزل این اقا برای من ارسال شده و بار هم به همین ادرس رفته ،حالا نمیدونم این اقا تو این ماجرا دخیل هست یا نه ولی کسی ک براش بار فرستادم و به ادرسی ک رفته و تخلیه شده هر دو فامیلی یکی هستن چه تحویل گیرنده چه ارسال کننده چک ،ترو خدا راهنمایی کنین چیکار باید بکنم بلاتکلیفم پولمم رو هواس ،ایا باید شکایت کیفری بشه ؟روی کی ؟باید شکایت بشه ؟؟تحویل گیرنده یا صاحب چک؟؟ ،ممنونم

مشاوره حقوقی چک
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر ارسال کننده چک ( اصفهانی) چک را امضاء کرده : هم علیه ایشان هم علیه صادرکننده چک دادخواست مطالبه وجه چک دهید
اگر ارسال کننده چک راامضاء نکرده فقط علیه صادرکننده چک دادخواست بدهید

پرونده مشخص است و میتوانید علیه ایشان برای شکایت و استرداد وجه اقدام کنید. لذا اگر از قوانین حقوقی اطلاعی ندارید پیشنهاد میشود که حتما وکیل بگیرید.