آیا تحویل ندادن ریموت پارکینگ به افرادی که ساکن نیستند، قانونی است؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۳۴۳ #95385687

در مجتمعی در پرند واحدی داریم که بخشی از اثاث مان را در آن گذاشتیم، اما در ساختمان دیگری ساکن شدیم.

آیا مدیر ساختمان می تواند تحت عنوان ساکن نبودن در ساختمان، از تحویل دادن ریموت پارکینگ ممانعت کند؟ یعنی آیا مدیر ساختمان حق دارد چنین قانونی بگذارد یا این کار ممانعت از حق است؟

مشاوره حقوقی قوانین آپارتمان ها
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام باتوجه ب اینکه یکی از مالکین هستید حق انتفاع از جزءجزءملک ازجمله استفاده از پارکینک و در اختیار داشتن ریموت رو دارید

در صورت مالک بودن مدیر ساختمان نمی تواند از دادن ریموت درب پارکینگ به شما امتناع کند

باسلام
درصورتی که مالک هستید خیر نمی‌تواند چنین کاری انجام دهد

درود بر شما
در صورتی که مالک پارکینگ هم هستیدخیر نمیتوانند ممانعت نمایند .

خیر در صورت مالک بودن شما مدیر ساختمان این اختیار و حق را ندارد.

سلام و ادب در صورت درج این شرط در اساسنامه یا قراردادی مستقل بله ولی در غیر این صورت خصوصا اگر مالک هستید خیر حق ندارند ریموت ندهند

درود
اگر مالک هستید و پارکینگ هم دارید ریموت باید به شما نیز داده شود.