مرور زمان ۸ ساله در موضوع تاثیر دارد یا خیر؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۲۱۰ #95368388

باسلام بنده از شخصی مبلغ سی هزار دلار طلب داشتم که برای اطمینان سپرده های بانکی و سپرده های ارزی و اوراق مالی نزد من امانت گذاشته بود بعد از چند روز ایشان فوت میکنند و بنده هرچی مراجعه کردم نشانی و ادرسی از ورثه مرحوم پیدا نکردم البته چند سالی از این موضوع گذشته بنده فقط شاهد دارم که در ان تاریخ ارز دادم که برام معادل ریال به حسابم واریز کند که متاسفانه فوت نمودند

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

می توانید مستند به شهادت شهود به طرفیت وراث ایشان دادخواست مطالبه وجه مطرح نمایید

شما می توانید ضمن تامین خواسته اموالی که نزد شما دارد را توقیف نموده و با استناد به شهود و وجود اوراق مالی متوفی دادخواست مطالبه علیه ورثه بدهید . برای بدست آوردن گواهی انحصار وراثت به شورای حل اختلاف محل فوت متوفی مراجعه نمایید .

با سلام
مروز زمان موثر نیست می توانید برای طرح دادخواست حقوقی با دلایلی که دارید در دفتر خدمات الکترونیک قضایی اقدام فرمائید. ‌

سلام
خیر تاثیری ندارد.لذا موضوع را بطرفیت ورثه پیگیری کنید

مروز زمان تاثیری ندارد ولیکن باید ادله ای به دادگاه مبنی بر طلب ارائه نمایید که برای قاضی اقتاع کننده باشد

سلام .خیر تاثیری ندارد و میتوانید به استناد شهادت شهود طلب خود را اثبات نمایید

باسلام درصورتی که مدارک ومستنداتی داشته باشید مبتوانید علیه وراث طرح دعوی نمایید و مشمول مرور زمان نخواهدبود.