اتهام سرقت تعزیری با فیلم و شهادت دروغ چگونه فابل دفاع است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۸۰ #95359633

با سلام
دوماه پیش مادرم طی درگیری با همسر دومشان طی تماس تلفنی از حقیر تقاضای کمک کردند و در بدو ورود از من خواستند جهت بردن لوازم شخصیشان با ماشین شخضی ام ب داخل حیاط بروم با خونسردی در ماشین منتظر مادر نشسته بودم ک همسرشان ک تا آن زمان با ااو برخوردی نیز نداشتم شروع ب فیلم برداری کردند چمدان لباس بهمراه دو ساک دستی در صندلی عقب بود دایی بنده نیز جهت وساطت در همین حین رسیدند با حضور ایشان جهت حل درگیری به خواستشان لوازم را از ماشین بیرون وبه منزل برگشتم حال پس از دو ماه همسرشان از بنده بدلیل کینه توزی شکایت سرقت تعزیری کردند و به آن فیلم استناد نمودند
سوال
چنانچه مادر و دایی بنده را مجبور ب این ادعا کنند ک وسایل را بهشان تحویل ندادم یا تهمت بردن پول یا طلا رابه حقیر بزنند چگونه باید از خود دفاع کنم در حالی ک مدرک و شاهدی نیز ندارم خواهشمندم راهنمایی ام کنید ببنهایت سپاسگزارم

مشاوره حقوقی سرقت
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود فراوان
مادر و دایی شما به نفع شما شهادت میدهند و وسایل نیز متعلق به مادرتان بوده است . در صورتی که شاهدین حاضر به شهادت نشدند وکیل اخذ نمایید .

سلام با توجه به اوضاع و احوال موجود و این که وسایلی که توسط شما از خانه خارج گردیده متعلق به مادرتان است . لذا شوهرش حق شکایت ندارد. به علاوه اظهارات مادر و دایی شما به عنوان شاهد می تواند در دادگاه به شما کمک نماید .