چه اقدامی باید بکنند تا حضانت بچه ها را بگیرند؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۳۶۵ #95353351

با سلام پسر خاله من چند سال پیش فونت شد با دو فرزند الان خانومش شوهر کرده الان مادربزرگ میخوان حضانت بچه بگیر میخواستم راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی فرزند خواندگی
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

میبایست ادله قانونی جهت عدم صلاحیت مادر ارائه شود
صرف ازدواج مجدد مادر موجبی برای سلب حضانت نخواهد بود

باسلام و درود حضانت فرزند در صورت فوت پدر با مادر خواهد بود مگر اینکه دادگاه عدم صلاحیت مادر را تایید نماید.

با سلام. به طور کلی دختر از ۹ سالگی وپسر از ۱۵ سالگی از حضانت والدین خارج میشوند وهم چنین درصورت فوت یکی از والدین حضانت با فرد دیگری است . اگر درمورد فرض مذکور اگر بتوان عدم صلاحیت مادر را ثابت کرد میتوان از مادر سلب حضانت کرد وصرف ازدواج مجدد مادر دلیل سلب حضانت نمیشود.

باوجود مادر در صورت فوت پدر حضانت با مادر خواهد بود و اولویت با حضانت مادر هست ولو اینکه ازدواج کند مگر اینکه دلیل قانونی و موجهی برای عدم صلاحیت و سلب حضانت از وی وجود داشته باشد

درود
حضانت فرزند در صورت فوت پدر با مادر است و صرف ازدواج دلیل بر عدم صلاحیت مادر نیست .

باسلام
بعداز فوت پدر طبق قاتون حضانت با مادر میباشد و در صورت ازدواج مادر نیز اگر پدربزرگ قیم یا هرکس دیگری دادخواستی با عنوان حضانت به دلیل ازدواج مادر بدهد دادخواست رد خواهد شد مگر اینکه دلایلی را در دادگاه به اثبات برساند
مانند این که شوهر مادر صدمات روحی و روانی و جسمی به کودک وارد کرده باشد،اگر ثابت شود سلامت جسمی و روحی فرزند در خطر است ویا عدم صلاحیت مادر برای حضانت به دلیل موارد اخلاقی خودش ثابت شود
حضانت فرزند از مادر با شرایطی سلب خواهد شد

مادر بزرگ فرزندان می توانند دادخواست سلب حضانت را مطرح کنند